Hvordan var artiklen?

1547920cookie-tjekDu vil bane vejen for at hjælpe Atlas med disse Voxels
Nyheder
2018/06

Du vil bane vejen for at hjælpe Atlas med disse Voxels

Der er virkelig de værste steder at vågne op i end en solrig strand, med ting, der er langt værre end at kunne forårsage et jordskælv, når du vil. Men lille blå Atlas har heller ikke nogen idé om, hvem han er, eller hvor han kommer fra, hvilket kan være lidt af et problem.

https://www.facebook.com/BorderlineGames/videos/540926829637984/

 

Det eneste middel til at optrevle hans slægtning synes at være det proceduremæssigt genererede bjerg på hans vej, som han skal bestige på slyngelagtig måde for at opdage dets/hans mange mysterier. Ved begyndelsen af ​​hvert 'løb' Atlas skal starte helt nede, få et par venner, dræbe de knap så venlige og samle op på deres bytte.

Dette giver ham igen mulighed for at fremstille/købe et par våben i nabolandsbyer, som også fungerer som en slags eneste udvej, hvis han dør, før han når toppen af ​​bjerget; spillere vil helt sikkert miste stjålne våben, men alle indsamlede penge eller permanent fremstillede våben vil fortsætte gennem efterfølgende gennemspilninger.

https://www.facebook.com/BorderlineGames/videos/529354687461865/

 

Også Atlas har klaret sig til at være ret lethjertet, farverig og fuld af voxels, på trods af at synopsis ikke er noget banebrydende i sig selv. Nuben er dog i sin jordmanipulationsmekanik, får jeg at vide af Borderline spil, der kan bruges til at bygge broer, trapper og endda skabe blokader mod fjender.

Hele det jordbøjende tema bærer også over i dets lyd- og visuelle effekter. Jeg fandt nogen, der bad om forbedret kampfeedback på spillets Discord-kanal for et par uger siden, hvilket fik Borderline-holdet til at reagere som det.

https://www.facebook.com/BorderlineGames/videos/534928296904504/

Når vi taler om det, er kamp blevet udråbt til at være en del af klassisk slagsmål – en del Smash Bros., med Atlas opmuntre dig til at vælge din spillestil. At overvinde onde kommer dybest set ned på, om du vil udtømme deres HP med rigtig mange angreb eller smide dem ud fra en klippe/kortet.

Jo lavere deres HP er, jo længere vil de falde, mens hvert våben har sine egne karakteristika, så nogle er mere effektive til at slå, mens andre til at skubbe.

https://www.facebook.com/BorderlineGames/videos/532119000518767/

 

Alt dette startede som et Honours Degree-projekt med oprindelig titlen længes et sted i september måned 2017. En game-play-demo blev gjort tilgængelig for dets Discord-fællesskab i månederne forud for dets trailerlancering/rebranding og bliver nu erstattet af et mere poleret udsnit.

Udviklingen er 30 % færdig med en tidlig udgivelse i 2019 planlagt.

Andre nyheder