Hvordan var artiklen?

1547720cookie-tjekDu elsker måske det gamle nære østen, men ikke som Darios Zoroastra
Medier
2018/06

Du elsker måske det gamle nære østen, men ikke som Darios Zoroastra

Det er nu over en uge siden, at Dario Rad Mahmodi annoncerede Zoroastra, og det, jeg virkelig har taget væk fra hans pitch, er, at han vil blive en bedre computeringeniør, end jeg nogensinde har gjort. Jeg er dog blevet mere fascineret af gammel middelhavshistorie i næsten tre år, og dette førstepersonseventyr passer fint ind.

https://youtu.be/wnT3BAtdgRU

Alt hvad du behøver at vide, før du ser game-play-traileren – der måske burde kaldes en kort for de 8-ulige minutter, den kører – er, at et sted omkring skiftevis 700 f.Kr., havde æraens guder for meget mennesker og besluttede at udslette arten helt.

Kulturer gik tabt, og det samme var masser, men alligevel steg en halvgud op fra asken, der var optaget af at genoprette det hele fra bunden. Normalt ville man forlade ham om hans forretning, men ikke Zoroastra's hovedperson; han er ude på at løse livets gåde og har reinkarnation at regne med, så han ikke fejler.

Kernen i denne store åbne verden rejse er kontinuerlig spiller progression; vågner op i et mystisk rum med en række færdigheder og kropsrelevante statistikker. Førstnævnte knytter sig til teknologien til at skabe, bygge og befæste boliger til dig selv, mens sidstnævnte påvirker den fysiske præstation.

landsby

Det er bemærkelsesværdigt hvordan Zoroastra opfordrer dig til at gøre brug af disse, som du vil; sikker på du kan vælge at bygge/foere mindre og vandre mere, men når push kommer til at skubbe, og du har brug for smarte våben, kan du meget vel finde dig selv at mangle.

På samme måde skal din karakter spise, drikke, motionere og gøre det ordentligt, hvis han ønsker at ældes godt; At vælge en mere overlevende personlighed mod naturens elementer kan dog reducere virkningerne af sult/tørst, hvilket igen gør overlevelse mod vilde dyr/bytte mindre sandsynlige.

Selvfølgelig skal du heller ikke være så mægtig af en jæger; befrielse af militariserede byer, udforskning af grave og store byer vil ofte bringe plyndringer til overfladen, der spænder over eksotiske guldbarrer til basale bagværk.

MeatyPoshKitfox max 14mb

At dø under noget af dette fungerer som en blød nulstilling - du mister en betydelig del af din kropsbundne statistik, men dine færdigheder/intellekt fortsætter gennem efterfølgende gennemspilninger.

På dette tidspunkt vil jeg gerne fortsætte udførligt om spillets udforskende segmenter, der dækker vidder, der er påvirket af det egyptiske, persiske, fønikiske og græske imperium, men jeg ville ikke yde dem retfærdighed.

Skove, bjerge og sletter vrimler med flora/fauna/interaktive steder over omkring 70 kvadratkilometer, og selvom du ikke har tålmodigheden til at sidde igennem hele traileren, anbefaler jeg at tune ind på 5:55 at se hvad jeg mener.

Prestigefuld Clever lomvi max 14mb

Jeg elsker også, hvordan hvert af førstepersonskameraerne tager dig tæt på og personligt med hver af hovedpersonens aktiviteter i modsætning til at have numeriske/UI-simulerer ting på skærmen.

Som du også kan se efterhånden, er alt ovenstående meget funktionelt/halvfærdigt og kan med stor sandsynlighed optræde på Steam omkring 4. kvartal 2018/1. kvartal 2019. Alligevel skader lidt økonomisk støtte ikke, og så har Daro sammensat en pæn Indiegogo der gør et bedre stykke arbejde med at forklare hans projekt, end jeg er.

Andre medier