Hvordan var artiklen?

1549300cookie-tjekYo-Kai Watch 4 kommer til Nintendo Switch; Niveau-5 bringer flere spil vest
Medier
2018/06

Yo-Kai Watch 4 kommer til Nintendo Switch; Niveau-5 bringer flere spil vest

Yo-Kai Watch 4 blev for nylig annonceret til Nintendo Switch, og vil være på vej til Japan til efteråret i 2018. Dette ledsager nyheder om, at Level-5 også vil portere flere spil vestpå til Nintendo Switch, bl.a. Yo-Kai Watch, professor Layton og Snack World.

Nintendo-suppe rapporterede for nylig om Level-5s forpligtelse til at bringe flere spil til Nordamerika, hvor CEO Yukari Hayakawa nævnte under en nylig pressemeddelelse...

"Vi fortsætter med at have en overvældende positiv respons, når vi frigiver nye muligheder, da markedet i Nordamerika hungrer efter videospil og anime som nye former for underholdning for de bredere masser."

Denne line-up inkluderer Yo-Kai Watch, Snack World og Layton's Mystery Journey. Alle tre egenskaber vil være tilgængelige på et tidspunkt i den nærmeste fremtid for Nintendos enheder i Vesten. Pressemeddelelsen angiver dog ikke, om disse spil kommer til Nintendo Switch eller Nintendo 3DS. Tilbage i marts, Level-5's Akihiro Hino bekræftede, at selskabet sigtede mod at bringe alle deres store franchises til Nintendo Switch, så det er sandsynligt, at alle de spil, der går til Vesten, vil være til Nintendo Switch.

Nå, en del af det mål går i opfyldelse med den nylige meddelelse om, at Yo-Kai Watch 4 er planlagt til at udgive på Nintendo Switch senere i år. En debuttrailer til spillet blev lagt op på Dante Nintendo Switch World YouTube-kanal.

Mange fans var skuffede over, at de ikke nåede at se noget spil i motoren eller faktisk gameplay-mekanik.

Det eneste, de fremviste, var de korte stykker kunst, og at spillet ville udkomme senere i år.

Hvis det skal udgives til efteråret, muligvis i løbet af november, kan du forvente en fuld udstilling under en kommende Nintendo Direct eller sandsynligvis under dette års Tokyo Game Show.

Andre medier