Hvordan var artiklen?

1548600cookie-tjekXaviant annoncerer The Culling 2, der snart udkommer på Steam
Medier
2018/06

Xaviant annoncerer The Culling 2, der snart udkommer på Steam

Det kontroversielle Battle Royale-spil altså nedslagning får en efterfølger og går under navnet The Culling 2. Det pågældende spil har udløst de sædvanlige utilfredse, spænding og blandede følelser på grund af tidligere handlinger fra udviklingsteamet Xaviant. Det hævder udviklerne dog The Culling 2 udgives ikke i Early Access denne gang.

Det er sandsynligt, at du har misset annonceringen af The Culling 2, højre? Hvis det er tilfældet, er der ingen grund til at blive forvirret, da meddelelsen blev lavet under E3 2018, hvor en masse ting gik ned på det tidspunkt og tidspunkt.

Meddelelsen om efterfølgeren til det 2017-frigivne Battle Royale-spil kan findes nedenfor, som blev offentliggjort på The Culling 2's Twitter-konto i juni 14th, 2018.

Spillere og fans udtrykte forskellige meninger, nogle mennesker følte, at annonceringen af The Culling 2 er musik i deres ører, mens andre understregede, at det er et fupnummer på vej.

Ud over ovenstående blev sidstnævnte punkt yderligere eskaleret på grund af en lækket video, der dukkede op for ikke så længe siden, der viser The Culling 2 i aktion. Videooptagelserne ligner PlayerUnknown's Battlefields, som du kan se lige her:

https://youtu.be/ZJcw76LgG1k

Videoen, der sidder ovenfor, blev fjernet og derefter uploadet igen. Men de mennesker, der var i stand til at se det, understregede deres bekymringer ved at sige, at spillet ikke længere ligner den originale Culling, men vælger et kamera og spawn-opsætning nøjagtigt som PUBG.

Det er dog værd at huske på, at videoen ovenfor muligvis ikke repræsenterer hele spillet. Men under et interview fortalte direktør for operationer, Josh Van Veld, til publikationsstedet PC Gamer at The Culling 2 frigives til spillere "snart." Van Veld bemærkede også, at spillet ikke vil blive lanceret gennem Early Access på Steam, så vi vil se, hvordan den anden iteration kommer ud ved lanceringen.

Med alt det sagt, hvad synes du om, at Xaviant annoncerer en efterfølger til nedslagning? Og tror du, at det andet spil vil rette tidligere fejl eller ej?

Andre medier