Hvordan var artiklen?

1549770cookie-tjekWorld War Z udkommer i 2019 til pc, PS4 og Xbox One
Medier
2018/06

World War Z udkommer i 2019 til pc, PS4 og Xbox One

Kan du lide zombiespil? Føler du, at de ikke er slidte? Okay, hvis ja, planlægger udgiver Mad Dog og udvikleren Sabre Interactive at udgive Verdenskrig Z til pc via Steam, PS4 og Xbox One engang i 2019.

Under E3 2018 blev lyset tændt Verdenskrig Z's gameplay, der tilbyder uinteresserede mennesker eller fans af spillet et kig på, hvad der er blevet tilberedt indtil videre. Men mens antallet af zombier vist i spillet blev talt om ret ofte, var fraværende Verdenskrig Z's udgivelsesdato.

Ud over ovenstående antydede direktøren for Sabre Interactive, at holdet planlagde at sende World War Z "næste år", men som for nylig afslørede en af ​​udviklerne spillets udgivelsesvindue under en nylig samtale på sociale medier, der modsiger dets tidligere 2018 udgivelse.

På Facebook, en bestemt bruger ved navn Mohrmann spurgte omt Verdenskrig Z'er udgivelsesdato og modtog et svar fra en udvikler, at det er sat til 2019. Dette blev også forstærket, da en anden bruger ved navn Anthoney spurgte om det samme, hvortil udvikleren gentog det samme udgivelsesvindue.

Hvad angår spilfunktioner, Verdenskrig Z vil spille co-op for fire spillere, tre episoder med tre kapitler i hver, fire spilbare karakterer at vælge imellem, 25 våben at bruge, en liste over forskellige klasser med færdighedstræer, der skal opgraderes, op til 500 og flere fjender på skærmen på én gang og en PVP-tilstand, der involverer zombier.

Hvis du leder efter endnu et zombiespil til at forkæle dig med sportslig co-op-mekanik, ved du nu, at World War Z i øjeblikket er under udvikling til pc via Steam, PS4 og Xbox One.

Mens vi venter på, at 2019 ruller rundt, kan du finde flere oplysninger om dette spil ved at gå videre til wwzgame.com or saber3d.com. Til sidst kan du tjekke følgende gameplay-demo vist på E3 takket være Play4Games.

Andre medier