Hvordan var artiklen?

1549270cookie-tjekVerdenskrig 3 vil kunne spilles på GamesCom 2018
Events
2018/06

Verdenskrig 3 vil kunne spilles på GamesCom 2018

Du vil endelig være i stand til at spille eller se optagelser i spillet af The Farm 51's World War 3 på dette års Gamescom i Köln, Tyskland. Begivenheden starter den 21. august og slutter den 25. august, hvilket betyder, at 3. Verdenskrig vil dukke op på en af ​​disse dage.

Verdenskrig 3′s officiel hjemmeside er blevet opdateret af The Farm 51, og Kamil Bilczyński, kreativ direktør for Verdenskrig 3, kom frem for at annoncere, at spillet vil blive vist ved dette års august-konvent.

Her er hvad brevet havde at sige, som du kan læse lige her:

"GAMESCOM – Vi er glade for at kunne meddele, at vi fra den 21. til den 25. august vil være til stede på dette års Gamescom. Derfor inviterer vi alle verdenskrigsfans til Köln! Vi har forberedt et væld af attraktioner til dig, men vigtigst af alt, hver og en af ​​jer vil være i stand til at møde os og personligt spille 3. Verdenskrig! Vores bod vil være placeret i Enternainment Zone, og der vil du være i stand til at kæmpe mod andre spillere på gaderne i Warszawa, Berlin og Moskva. Til vores forretningspartnere, influencers og medierne har vi forberedt en bod i Business Zone, hvor vi langt fra messens larm vil være vært for en række møder, interviews og præsentationer af 3. Verdenskrig.”

Til ovenstående brev følger fem skærmbilleder (af hvad jeg antager er in-motor-optagelser?) som afbildet nedenfor.

 

Desuden afholdt The Farm 51 en AMA for 3. Verdenskrig den 15. juni på deres Discord-kanal, og som forventet stillede mange mennesker spørgsmål, og udviklerne svarede med svar. Et af spørgsmålene handlede tilfældigvis om 3. verdenskrigs beta, som udviklerne svarede på med en udgivelsesdato, der skulle gå live inden september.

Dette efterlader kun juli og august i billedet, men sidstnævnte virker mere sandsynligt, da gameplayet vil dukke op den måned på Gamescom 2018.

3. Verdenskrig vil også gennemgå en tidlig adgangsfase. Denne fase vil være åben for spillere for feedback og forfining på pc. Endelig kan du lære mere om dette spil ved at gå videre til thefarm51.com or worldwar3.com.

Andre begivenheder