Hvordan var artiklen?

1548660cookie-tjekWorld War 3 Beta vil lanceres inden september 2018
Medier
2018/06

World War 3 Beta vil lanceres inden september 2018

Farm 51 holdt en AMA for Verdenskrig 3 tilbage den 15. juni på deres Discord-kanal, og som forventet stillede mange mennesker spørgsmål, og udviklerne svarede med svar. Et af spørgsmålene handlede tilfældigvis om 3 verdenskrig beta, som udviklerne svarede på med en udgivelsesdato sat til at gå live før september.

Dette efterlader kun to måneder i billedet: juli eller august. Forhåbentlig kan vi snart se en gameplay-trailer, der ikke er i motoren som den sidste annonceringstrailer, men noget, der kører i et minut eller tre minutter i længden.

I hvert fald blev The Farm 51's svar angående denne beta-udgivelse før september opfanget af YouTuber BigfryTV. Han dækker ikke kun beta-versionen, men beskæftiger sig også med andet indhold.

Hvis du vil lære mere om dette spil, blev der for en måned siden gravet en video op af YouTuber WTFOSAURUS, der sætter fokus på våbentilpasning og tankændring. Du kan se videoen lige her:

https://youtu.be/nb7_Lb4Zn2M

Videoen gennemgår en liste over våbentilbehør som forlængede løb, lasersigter, forskellige bestande og karaktertilpasning sammen med tankdele og udskifteligt udstyr. Forhåbentlig fungerer ovenstående video stadig som en indikator for, hvad der kommer i beta-versionen og den officielle lancering med hensyn til tilpassede ting og lidt til.

The Farm 51 oprindeligt udgivet 3 verdenskrig teaser-trailer den 26. maj og annonceringstraileren den 29. maj, og det ser ud til, at spillere stadig er interesserede i spillet en måned senere. Den kommende taktik WW3 FPS-spil er indstillet til at frigives til pc i 4. kvartal i år.

Endvidere Verdenskrig 3 vil gennemgå en tidlig adgangsfase. Denne fase vil være åben for spillere for feedback og forfining på pc. Endelig kan du lære mere om dette spil ved at gå videre til thefarm51.com, worldwar3.com, dens Twitter-konto or Facebook-side.

Andre medier