Hvordan var artiklen?

1548560cookie-tjekWarriors Orochi 4 lanceres med split-screen co-op 16. oktober til Switch, PS4, Xbox One
Medier
2018/06

Warriors Orochi 4 lanceres med split-screen co-op 16. oktober til Switch, PS4, Xbox One

Koei Tecmo annoncerede under det sidste års E3, at Warriors Orochi 4 er indstillet til at lancere den 16. oktober 2018 til Nintendo Switch, Xbox One og PlayStation 4.

Spillet har 170 spilbare karakterer, der spænder over hele Warriors Orochi franchise, som er en anden tusind army hack-and-slash titel, der udspiller sig som andre Koei Tecmo titler som f.eks. Samurai Warriors og Dynasty Warriors.

Annonceringen blev lavet under E3 med en debuttrailer, som du kan se nedenfor.

Som påpeget i traileren, smider Koei Tecmo alt og køkkenvasken i væggen for denne. Du vil have spilbare karakterer fra Samurai Warriors, Dynasty Warriors og Warriors Orochi alt sammen pakket i en enkelt titel, hvilket bringer deres årtiers værdi af musou-evner til PS4, Xbox One og mærkeligt nok Nintendo Switch dette efterår.

Som påpeget i traileren, er der en helt ny magisk evne, som spillere vil være i stand til at bruge i kampen mod de tusindvis af fjender på skærmen.

Interessant nok blev det annonceret, at bonuskostumer under de første udgaver i Japan til PS4 vil omfatte outfits til Xu Shu, Ishida Mitsunari og Daji.

Du vil også være i stand til at spille Zeus fra den græske myte for allerførste gang. Han har sine egne evner og kræfter, når han kæmper, og du kan få et glimt af nogle af karaktererne med preview-videoen herunder fra Quest Gaming TV.

Jeg er stadig chokeret over, at dette kommer til Nintendo Switch, især da Koei Tecmo annoncerede, at split-screen-tilstanden vender tilbage, så du vil være i stand til at få fat i en kammerat og spille lokalt samarbejde med dem fra en enkelt enhed. Jeg ved ikke, om dette vil fungere med Switch-versionen i bærbar tilstand, men hvis det gør, ville det være en seriøst imponerende bedrift.

Du kan se efter, at spillet lanceres i Japan i september til PS4, og senere udkommer det i midten af ​​oktober i Nordamerika til PS4, PC, Xbox One og Nintendo Switch den 16. Den lanceres et par dage senere i Europa den 19. oktober også for de førnævnte spilplatforme.

Andre medier