Hvordan var artiklen?

1548780cookie-tjekWarner Bros. ønsker at flytte til et spil som en service-forretningsmodel
Industri Nyheder
2018/06

Warner Bros. ønsker at flytte til et spil som en service-forretningsmodel

I et nyligt interview mellem et andet publikationswebsted og præsident for Warner Bros. Interactive Entertainment, David Haddad, siges det, at virksomheden planlægger at gå over til en fuld "games as a service"-forretningsmodel, hvor hvis ikke alle WBIE's spilfunktioner sagde service, vil de fleste.

Fanger vind fra publikationssiden DSOG, lærer vi, at VentureBeat postede et stykke, der indeholdt Haddad, hvilket skete under den nu afsluttede Electronic Entertainment Expo (E3) 2018. Stykket udforskede, hvordan WBIE støt byggede mange interne spilstudier på tværs af pc, konsol og mobile platforme, og også berørt spil som en tjeneste.

Når vi taler om spil som en tjeneste, spurgte VentureBeat, om andre virksomheder er ved at lære at spille opmærksomhedsspil på sociale medier. Nedenfor er Haddads svar:

"Disse fantastiske spil, mobil og konsol, er bygget til langsigtet engagement. De bedste spil fortsætter med at blive spillet. At prøve at være en ny deltager, en ny udgivelse i det miljø, hvor spillere allerede er så investerede, enten med deres venner eller med en virtuel valuta eller bare med deres tid og ekspertise - at finde en måde at få en del af deres tid på er en af de største publiceringsudfordringer, alle virksomheder har i dag.”

Ud over "engagement" spurgte publikationssiden om store lanceringer, og om der er et år til år mønster, som WBIE overholder, hvortil Haddad svarede:

"Vi har ikke nogen årlige franchise i vores tavle på konsolsiden. Det, vi fokuserer på, på mobil eller konsol, er bare at lancere et spil og derefter have en lang hale af engagement, indhold, der fortsætter med at blive frigivet. I tilfælde af mobil, events og live-tjenester og nyt indhold og nye funktioner. Vi forsøger at få mest muligt ud af vores lanceringer ved at holde den langsigtet og holdbar. Lego er en slags årlig franchise, men det er de individuelle IP'er ikke.”

Efter at have talt om, at Lego-spillene er en årlig franchise, mens de individuelle IP'er ikke er det, skiftede samtalen over til spil som en tjeneste, og hvad vi kan forvente herfra:

"Men mere end nogensinde er teknologistakken, uanset om det er til udgivelse eller BI eller marketing, som du bygger og serverer disse spil på - efterhånden som vi i stigende grad flytter alt til spil som en tjeneste, den slags muliggørende teknologi, du har brug for for at holde dem hyper -social, for at holde dem i tjeneste, for at holde dem engagerede, at tage spilskabernes innovationer og levere dem, som Nemesis-systemet - du vil se en stor del af vores investering ikke kun i klassisk udvikling, designere og ingeniører og kunstnere , men i stigende grad hos de hold, der ender med at servere live-kampe."

Når det er sagt, hvad synes du om, at Warner Bros. søger at flytte alt til en servicemodel eller spil som en serviceopsætning? Tror du, de vil blive manipulerende med deres servicemodel, eller tror du, at det ikke vil være kontroversielt?

Andre nyheder i branchen