Hvordan var artiklen?

1549570cookie-tjekWarlords Awakening Hack-and-Slash MMO går ind i tidlig adgang i juli
Medier
2018/06

Warlords Awakening Hack-and-Slash MMO går ind i tidlig adgang i juli

Playwith Games annoncerede, at deres kommende MMORPG, Warlords Awakening, udgives i juli i løbet af sommeren på Steam. Den koreanske MMO er et andet isometrisk, hack-and-slash-spil, hvor du skaber en karakter fra fem forskellige klasser og forsøger at plyndre fangehuller og besejre bosser.

Spillet byder på en massiv verden med tema omkring fantasilandet Epheia, hvor du skal erhverve dig våben, opgradere dit udstyr, tage på chefer og slå dig sammen med dine venner.

Spillets tema er baseret på reparation af virkelighedens struktur, som er blevet knækket af dæmonangribere. Du vil være i stand til at skabe en karakter fra en blodridder, en mage, en synsk, en jæger eller en snigmorder.

Du kan se, hvordan gameplayet ser ud med traileren nedenfor.

For at hjælpe med at give spillet et udtryk af unikhed giver hver af karakterklasserne dig mulighed for at ændre kampstillingerne ved at vælge mellem tre forskellige holdninger pr. klasse, hvilket giver mulighed for i alt 15 forskellige kampstillinger.

Du kan yderligere tilpasse din karakters kampevner med færdighedstræet for hver klasse, med tre forskellige grene, så du har endnu mere alsidighed i, hvordan du tilpasser kampstilene, så de passer til din spillestil.

Spillet også sportsbeslag og kæledyrsavl med særlige fordele.

Jeg må sige, at spillet ikke ser ud af meget, og de fleste kommentatorer på YouTube-siden havde forvekslet det med et Android-spil. Det er svært at se, hvad der præcist adskiller spillet fra alle de andre isometriske, hack-and-slash-stil MMO-spil derude. Så igen er dette måske en af ​​de situationer, hvor spillet lige er generisk nok til at lokke folk ind, der leder efter en hurtig MMO-fix denne sommer.

Uanset hvad, vil du være i stand til at hoppe ind i spilverdenen fra og med juli. For mere info kan du besøge Steam butik side.

Andre medier