Hvordan var artiklen?

1548960cookie-tjekWarframe Guide: Sådan får du Limbo Prime og hans relikvier
Guides
2018/06

Warframe Guide: Sådan får du Limbo Prime og hans relikvier

Digital Extremes har udgivet Prime-versionen af ​​Limbo, samt Destreza Prime og Pyrana Prime for Warframe. Tredjepersons looter shooter er ude nu til pc, PS4 og Xbox One.

I denne guide, folk, der ønsker at få fat i Limbo Prime og hans relikvier vil forhåbentlig kunne gøre det lige nu. Den primede version af Limbo har, ligesom enhver anden prime, evnen til at absorbere 250 energi (og dele den med nærliggende allierede), når den passerer en Orokin Void Death Orb.

Limbo Prime har også højere Shields sammenlignet med hans vanilje-selv (100/300 vs. 75/225), højere rustning (85 vs. 65), højere energi (175/262 vs. 150/225), to ekstra polaritetsslots for at sidestille fire (Madurai x2, Naramon og Vazarin vs. Madurai x2), og har et højere Mastery Rank-krav (MR 4 vs. MR 0).

Tak til YouTuber Beanie uden ansigt, kan du se en visuel guide til, hvordan man dyrker Limbo Prime Relics. Det er dog værd at bemærke, at du kan få hans dele i Sanctuary Onslaught og Cetus bounties, men de kan tage meget længere tid end følgende metoder:

Hvis ovenstående video virker nyttig for dig, men du vil vide, hvor meget det kostede at bygge Limbo Prime, så skal du ikke bekymre dig. Nedenfor ligger Limbo Prime og hans relikvier, relikvie sjældenhed, kreditter, Prime dele og komponenter til at bygge ham.

Plan – Meso Z1 (ualmindelig)

 • Medvirkende: 25,000
 • Prime hjelm: 1
 • Prime chassis: 1
 • Prime Systems: 1
 • Orokin Cell: 5

Neuroptika – Axi L2 (sjælden)

 • Medvirkende: 15,000
 • Neural sensor: 2
 • Cryotic: 300
 • Rubedo: 450
 • Nano sporer: 900

Chassis – Neo L1 (sjælden)

 • Medvirkende: 15,000
 • Argon krystal: 2
 • Morphics: 6
 • Alloy Plate: 1,675
 • kredsløb: 550

Systemer – Lith B3 (ualmindelig)

 • Medvirkende: 15,000
 • Nitain Extract: 2
 • tellur: 2
 • Bjærgning: 3,000
 • plastider: 100

Du kan læse mere om Limbo Prime og hans relikvier ved at slå op Warframeofficielle Wikia-side. Endelig indeholder Wikia-siden også andre vigtige oplysninger om Warframes og også våben, ligesom de nyligt tilføjede våben Destreza Prime og Pyrana Prime.

Andre vejledninger