Hvordan var artiklen?

1549250cookie-tjekBrimstone Brawlers fra Victoriatiden jagter efter alfa-testere med tidlig interesse
Medier
2018/06

Brimstone Brawlers fra Victoriatiden jagter efter alfa-testere med tidlig interesse

En victoriansk epoke ramme for en multiplayer sofabrawler?

Ikke særlig sandsynligt, men på Brimstone Brawlers det er. Den kalder sig endda fuld af industri, frygt og et udvalg af ejendommelige karakterer, der strejfer rundt i dens gader med en meget stor interesse for at komme ind i slagsmål.

Det lyder ikke som mørk fantasy, og det gør den nye alpha game-play-trailer heller ikke; hvad det dog gør for, er tilsyneladende smuk brug af Unreal Engine. Brimstone Brawlers Den excentriske rollebesætning har i det mindste dem fra kategorierne Witch Hunter, Vampire, Bomber, Alchemist og Engineer.

Som traileren demonstrerer kommer hver med deres eget udvalg af angreb; bombeflyet i at slynge sin pyromanisk opgørelse af Pyrogoo, alkymisten i sin æske med eliksirer, når han ikke drikker sin favorit Skildpadde Shell defensiv tonic, ingeniøren i al sin styrke, der kommer fra at arbejde overarbejde på kolossale luftskibe, og vampyren i sin sult spring - for at nævne et par stykker.

Slagsmål finder sted på tværs af stiliserede miljøer af middelaldertypen, mens kampen i sig selv kan variere fra at være enkel til kompleks, afhængigt af hvor effektiv en spiller du er.

Projektiler kan for eksempel ikke blot undviges, men afbøjes; rekvisitter så enkle som pile kan frit antændes, evner kombineret for at skabe eksplosioner, mens det ødelæggelige miljø giver rigeligt overraskelser.

Alt dette ville ikke være sjovt uden fuld controller-support og/eller online multiplayer inkluderet, så Brimstone Brawlers vil omfatte begge dele. Papirkurven taler også. Den kommende Alpha-version, som ovenstående trailer er en forhåndsvisning af, vil dog kun være lokalt i mangel af netværksmuligheder.

Dens formål vil være at måle interessen for spillet før dets kommende tidlige adgangsudgivelse på itch.io. itch.io early access release vil efterfølgende blive prissat, oversat til en tilsvarende Steam tidlig adgang frigive, og udvikle sig derfra til den endelige version af spillet.

Det eneste, man behøver for at deltage i Early Interest Alpha-testen indtil videre, er en vilje til at give kontinuerlig feedback på spillets Discord kanal.

Andre medier