Hvordan var artiklen?

1546982cookie-tjekVampyr Endings Forklaret
Nyheder
2018/06

Vampyr Endings Forklaret

Fokus Hjem Interaktiv og Dontnod Entertainment er Vampyr viste sig at være et slags sovende hit. Masser af spillere synes at være fascineret af den verden, som Dontnod oprettede i den nye IP til pc, PS4 og Xbox One. For de af jer, der er nysgerrige, hvordan slutningerne er, er der en hurtig guide til at forklare Vampyr s endelser.

Spillet starter i 1918, kort efter at krigsveteran Dr. Jonathan Emmett Reid vender hjem til London, England fra verdenskriget. Under introen taler den røde gudinde Morrigans tjener, Myrddin Wyllt, om liv og død, mens vi ser billeder af Dr. Jonathan Emmett Reid, der bliver bidt af Wyltt, og formodentlig forladt til døden. Det viser sig dog, at Dr. Reid ikke døde, men blev omdannet til en vampyr.

Efter at være blevet dumpet i et hul af døde kroppe, vækker Dr. Reid og kryber kun ud af gruset for at blive mødt af en hysterisk Mary Reid, hans søster. I et fitful raseri af blodpropper biter Dr. Reid sin søster, som dør men senere bliver en vampyr, der ikke er kendt for lægen.

Vampyr - Familie Reunion

Reid har ikke tid til at sørge for sin søsters død, men politimænd og vampyrjægere, der er kendt som Guard of Priwen, begynder at jage den gode læge som en såret hund gennem regnfulde gader.

Efter at have fanget sine lejer og forsøgt at give sig selv mening, tilbydes Dr. Reid hjælp og tilflugt af Dr. Edgar Swansea på Pembroke Hospital. Dr. Swansea har arbejdet med en anden vampyr på hospitalet ved navn Lady Elizabeth Ashbury, og udfører eksperimenter ved hjælp af hendes blod, der ikke er kendt for alle på hospitalet, herunder Lady Ashbury og Dr. Reid.

Mens han kæmper mod sin egen vampyrisme, forsøger lægerne i Pembroke at håndtere et dødbringende udbrud af både den spanske influenza og en række groteske mord, der plager Whitechapel-området.

Efter Dr. Reids ankomst til hospitalet begynder mordene at stige, og vold spredes overalt i byen som et umættet dyr.

Dr. Reid arbejdede sammen med de lokale myndigheder for at spore en af ​​killerne, der viste sig for at være hans søster, Mary. Maria var fyldt med vrede og lidenskab, og efter at være blevet besejret af Dr. Reid bad han om tilgivelse og frihed fra byrden af ​​at være undead.

En plage af mord fortsatte i hele London, selv efter at have løst situationen med Mary. Dr. Reid har ført til at tro, at en stamme af muterede vampyrer kendt som skaler er årsagen til mordene. Dr. Reid opdager imidlertid, at skalerne ikke er den egentlige årsag til spredningen af ​​død og sygdom, men er faktisk et symptom.

Vampyr - Lord Redgrave

Han opdager også, at en af ​​lederne af skalerne, Old Bridget, faktisk er den tidligere kone til Lord Redgrave, leder af en vampyrsekt kendt som Ascalon Club. Redgrave hævdede at være afkom af Englands store ridder og en af ​​de gamle vampyrer, William Marshal. Redgrave havde dog en dårlig slægtskab, og enhver han forsøgte at vende ville blive til deformerede vampyrer kendt som skal.

Redgrave forsøger at rekruttere Dr. Reid i Ascalon Club ved at bestille ham til at vende en gammel britisk tyranner ved navn Aloysius Dawson til en udødelig vampyr. Redgrave er ude af stand til at gøre det på grund af hans dårlige slægtskab, idet han forlader Dr. Reid i et moralsk dilemma for enten at gøre Dawson til en udødelig eller dræbe ham.

Vampyr - Geoffrey McCullum

Imidlertid begynder Guard of Priwen, ledet af mesterjægeren Geoffrey McCullum, at massakere vampyrer og skaler i hele London. McCullum ender også med at opfange Dr. Edgar Swansea, da han har et bittert had for vampyrer, da de dræbte sine forældre. McCullum hader også, at Dr. Swansea tilbyder sikker havn til Dr. Reid og Lady Ashbury, og mistænker, at Dr. Swansea er bag skælernes angreb i hele London.

Når Dr. Reid går for at redde Swansea, opdager han, at McCullum var korrekt, og Dr. Swansea havde brugt Lady Ashbury's blod til at udføre forsøg på patienterne i hans forsøg på at afværge spredningen af ​​den spanske influenza.

Men hvad dr. Swansea ikke vidste var, at Lady Ashbury bar en viral stamme af blodet af haden, der gik ned fra Røde Dronningens katastrofeforbindelse, som hun kom til fra William Marshal under hans kamp mod en af ​​Røde Dronningens minions. William Marshal havde bidt Lady Ashbury i sin ungdom og omdannet hende til en bærer til katastrofestammen, en mutagent, der gør kvindelige vampyrer til en potentiel vært for den amerikanske røde dronnings avatar.

j3Iiogo

William Marshal formåede at finde en modgift til Lady Ashbury, der undertrykte stammen, men når hendes blod administreres til andre levende væsener, bliver de også bærere af blodet af had, også kendt som katastrofen.

Dr. Reid forsøger at redde London ved at samle en modgift baseret på sin egen forskning sammen med noter fra William Marshal og Dr. Swansea. Han klarer også at erhverve ingredienser til modgift ved at overbevise visse rivaler og allierede om at udnytte blodet fra gamle vampyrer og konger til at helbrede skalviruset. Efter at have hentet blodet fra de gamle fra Lord Redgrave og Geoffrey McCullum, vender Dr. Reid tilbage til skallen for at udslette virusets vært for godt.

En gammel, bitter, hadmandsfuld kvinde med et hjerte fyldt med trods ved navn Harriet Jones blev oprindeligt formodet død tidligere i spillet. Imidlertid blev Harriet Jones omdannet til et skall på Pembroke Hospital, da Dr. Swansea brugte Lady Ashbury's blod i et forsøg på at helbrede hende om hendes lidelser. Blodet muterede Harriet til en deformeret og uhyggelig væsen, hvor hun trak sig tilbage til et hadslet liv i kloakkerne med de andre skaler.

Den gamle kvinde gav sig til sidst for blodet af had, og blev til katastrofen, et skib der udgjorde raseri og vrede af den røde gudinde. Katastrofe Harriet går på en ren raseri-induceret dræbende spree, slagtende Guard of Priwen og alle skalerne i kloakkerne.

Dr. Reid skal til sidst blive stærkere og bruge sine nye kræfter til at bekæmpe Disaster Harriet. Han er i stand til at besejre hende, men hendes død katalyserer en avatar til den røde dronning.

Dr. Reid formår at dræbe den røde dronnings avatar og sætte sit ønske om blodbad ... for en tid. Lægen finder også ud af, at kun kvinder kan vække katastrofens metamorfose, hvilket fører ham til at spore Lady Ashbury, som han finder i et gammelt slot på bakkerne, hvor hun tager sig af en døende William Marshal.

Dr. Reid opdager, at William Marshal ikke kan forlade slottet, fordi selvom han fandt en kur mod katastrofestammen, løber stammen stadig tykt gennem hans aftagne årer. Dr. Reid opdager, at Myrddin Wyllt, den samme enhed, der bragte ham, også var forfædler for William Marshal, og at både Dr. Reid og Marshal skulle være Wyllts mestere. Men efter flere hundrede år gav marskalpen til virkningerne af katastrofestammen, og anmodninger fra Lady Ashbury om endelig at halshugge ham.

Vampyr - Elizabeth Jeg elsker dig

Kærlighedens slutninger

Hvis Dr. Reid sparer Londons folk og fortaber at vende nogen til en vampyr, samt at helbrede dem, hvor han kan og give dem trøst og medicin (samtidig med at han nægter Dawson sin udødelighed), vil han være i stand til at overbevise Lady Ashbury om at blive med ham i en søgning efter hendes bærestamme. De to vil tilstå deres kærlighed til hinanden og vove sig til Amerika, væk fra volden og sygdommen, der plager London.

I den anden gode ende, hvis Dr. Reid har vendt nogle få mennesker til vampyrer, men ikke dræbte nogen eller myrder uskyldige, vil Dr. Reid kunne overbevise Lady Ashbury om at være med i ensomhed, væk fra verden, da de forsøger at finde en kur mod hendes bærestamme.

Vampyr - Brændende kærlighed

De Hateful Endings

Hvis Dr. Reid tilbragte sin tid på en hatfyldt rampage gennem London og dræber og myrder uskyldige folk efter vilje, vil Lady Ashbury se hadheden i hans hjerte og efter at have hængt på William Marshal, vil hun træde ind i flammerne og dræbe sig selv for at spare verden længere smerte, såvel som at vide, at hun aldrig kunne leve i en verden med nogen som blodtørst og savage som Dr. Reid. En lidenskabelig dr. Reid vil falde til knæ i en tåre, der sorger Lady Ashburys død, mens han går ud i natten, når slottet brænder, falder London, og den gode læge begynder at fejre til hans hjertes ønske.

I den endelige ende, hvis du dræber og myrder alle de uskyldige mennesker i London samt deltager i Ascalon Club ved at vende tyrannen Aloysius Dawson ind i en udødelig vampyr, vil Lady Ashbury se Dr. Reid som en krafthærlig og blodtørstig vampyr . Hun vælger at afslutte sit liv, både for at spare verdens bærerstamme, og at miste at skulle se Dr. Reid udvikle sig fra en uskyldig vampyr ind i den stramme og tillidsfulde morder, der lurker i Londons skygger og gør budgivningen til Ascalon Club.


Vampyr - Blood of London

TL; DR: Dr. Reid er bidt af en gammel minion båret fra den røde gudinde kendt som Myrddin Wyllt og omdannet til en vampyr. Dr. Reid dræber ved en uheld sin søster under hans nyfundne blodlust og løfter for at finde en kur mod sin vampyrisme. Doktoren bliver imidlertid indpakket i den spanske influenza-epidemi, der plagerer Londons fattige og fattige.

En af Dr. Reids fortrolige, Dr. Swansea - i sit forsøg på at finde en kur mod den spanske influenza - ender med en tilfældig skabelse af en ny slags dødbringende vampyrstamme, der spredes i hele London. Dette skyldtes, at Dr. Swansea brugte blod fra Dr. Reids kærlighedsinteresse, Lady Ashbury. Dr. Reid formår at helbrede virussen, efter at mange mennesker, vampyrer og mutanter, er dræbt og massakreret i processen.

Afhængig af afslutningen kan Dr. Reid forsøge at arbejde på at finde en kur mod Lady Ashbury, eller hun vil dræbe sig selv for at bringe en stopper for bærebøjlen.

Andre nyheder