Hvordan var artiklen?

1546540cookie-tjekValve nægter stadig at tale med MangaGamer om Maidens Of Michael Steam Ban
Nyheder
2018/06

Valve nægter stadig at tale med MangaGamer om Maidens Of Michael Steam Ban

Tilbage i det tidlige forår Ventil forbudt Et kys til kronbladene: Maidens of Michael, en yuri visuel roman, fra Steam. Årsagen til forbuddet er angiveligt blevet knyttet til en trold, der ønskede at få spillet væk fra Steam-butikken, som bemærket af Operation Regn.

On April 9th, 2018 MangaGamer gentog, at de troede, at spillet blev fjernet fra Steam under falske forudsætninger, på grund af en ondsindet troldekampagne udført af en hævngerrig bruger.

På trods af at disse afsløringer kommer til at ske, har MangaGamer stadig fået den kolde skulder af Valve, uden at have deres titel, Et kys til kronbladene: Maidens of Michael. Efter Valve har for nylig indsendt et blogindlæg om at tage en hands-off tilgang til at kurere spil på Steam, og at de ikke ville censurere spil indsendt til den digitale distributionstjeneste, begyndte nogle brugere at spørge MangaGamer om at få Mikaels jomfruer tilbage på Steam.

Oversætteren for udgiveren af ​​voksenspil gjorde det kendt, at Valve stadig ikke reagerer på deres anmodninger og stadig ikke har gjort det kendt præcist hvorfor Mikaels jomfruer måtte udelukkes fra Steam.

Den manglende evne til at appellere afgørelsen betyder også, at de ikke er i stand til at foretage nogen form for specifikke redigeringer af spillet for at komme tilbage på Steam.

Hidtil har spillet været i dvale i backend siden 8. marts 2018, ifølge Damp database.

Men uden Valve at kommunikere om, hvorfor spillet blev forbudt i første omgang, kan MangaGamer ikke foretage nogen form for ændringer i titlen for at appellere til godkendelse.

Nogle spillere har besluttet at starte et andragende på Change.org, der søger underskrifter for at få Valve til at overveje at bringe spillet tilbage til Steam.

Indtil videre har Valve været mor om, hvorfor de besluttede at forbyde spillet fra platformen, og hvorfor de ikke vil henvende sig til MangaGamer eller returnere nogen af ​​deres forespørgsler om forbuddet.

(Tak for nyhedstipset Ebicentre)

Andre nyheder