Hvordan var artiklen?

1546960cookie-tjekUnravel Two lanceringer til PS4, Xbox One, pc for $19.99, har lokalt samarbejde
Medier
2018/06

Unravel Two lanceringer til PS4, Xbox One, pc for $19.99, har lokalt samarbejde

Coldwood Interactive og Electronic Arts havde en lydløs udgivelse til Unravel Two, som i øjeblikket er tilgængelig lige nu til pc via Origin og på de digitale butiksfacader til Xbox One og PlayStation 4. Du kan hente en digital kopi fra den officielle hjemmeside for $19.99.

Efterfølgeren blev annonceret og udgivet under Electronic Arts' EA Play, som en del af E3-festlighederne. Spillet modtog en kort meddelelse og lanceringstrailer på én gang, da EA havde større fisk at stege på dette års E3, specifikt brugt en halv time på Anthem, og en uudholdelig mængde tid på free-to-play Command & Conquer: Rivals til mobile enheder.

Ikke desto mindre, hvis du var interesseret i Unravel Two, kan du tjekke traileren herunder.

Efterfølgeren afviger fra det mere sentimentale første spil, hvor spillere vovede sig gennem gamle fotos for at gendanne og genopbygge glemte minder. Det var nemt et af de spil, der forsøgte at udnytte spillerens følelser.

Efterfølgeren tager en mere pudsigt hul tilgang til eventyret, idet den er en simpel fortælling om Yarny og hans kammerat, der skyller i land på en ø efter at være blevet skibbrud. De to møder en magisk gnist, der flyver ud i det fjerne, og de to beslutter sig for at vove sig efter den. Det er det.

Det er mere som en Super Mario stilhistorie, så hvis du håbede på mere substans... er det synd?

Anyway, gameplayet er blevet udvidet, hvilket giver mulighed for single- eller multiplayer-gameplay, inklusive to-spillers samarbejde lokalt spil, så du og en kammerat kan slå dig sammen og spille igennem spillet sammen. Du kan også låse op for tilpasningsskin til Yarny, som kan erhverves under hele rejsen.

Forskellige samarbejdstaktikker er blevet tilføjet til spillet, såsom at snore garnet sammen for at skabe reb til din kammerat, eller at lave fjedrende puder ud af at stramme garnetrådene.

Hvis du har været i humør til et samarbejdende puslespil-platformspil, kan du tjekke ud Unravel Two lige nu.

Du kan få fat i en digital kopi af spillet lige nu fra over på officiel hjemmeside.

Andre medier