Hvordan var artiklen?

1546680cookie-tjekTodd Howard og Geoff Keighley særlige interview indstillet til den 11. juni
Events
2018/06

Todd Howard og Geoff Keighley særlige interview indstillet til den 11. juni

Er du nysgerrig efter at se, hvad der vil være på Bethesdas E3 2018 pressekonference? Hvis ja, så er der nyheder til dig i, at et "særligt interview" starter efter konferencen. Todd Howard vil blive interviewet live af Geoff Keighley den 11. juni kl. 7:00 GMT / 3:00 ET.

Todd Howard fungerer i øjeblikket som instruktør og executive producer hos Bethesda Game Studios, hvilket burde være en no-brainer for de fleste hårde fans af virksomheden. Howard har hjulpet med at lede udviklingen af ​​Fallout- og The Elder Scrolls-serien af ​​spil, men denne gang vil folk kunne høre om de seneste titler under virksomhedens bælte gennem et kommende interview.

Interviewet, der er lige rundt om hjørnet (eller næste uge for at være præcis) starter efter Bethesdas show, ledet af Keighley.

"Tænk, at vi får meget at snakke om! Mandag, Lev på starter med Todd Howard live i studiet efter udstillingsvindue. Send nogle spørgsmål søndag aften!”

Som anført ovenfor, vil snakken om virksomheden og dets spil starte den 11. juni kl. 7:00 GMT / 3:00 ET. Det er også værd at bemærke, at du kan sende dine egne spørgsmål ind søndag aften (10. juni), hvis du vil have Howard til at svare på et af dine spørgsmål.

Hvis jeg skulle gætte, hvad nogle af emnerne kommer til at handle om, vil jeg sige, at Howard og Keighley vil diskutere ting om Fallout 76 og de andre spil på Bethesdas E3-konference som Rage 2. Det er dog uklart, hvor længe foredraget vil være, og hvilke fanspørgsmål vil bringe ud af interviewet?

Ser du endelig frem til Bethesdas pressemøde? Og hvis ja, hvilke spil håber du at blive afsløret eller annonceret der? Du kan forlade dine tanker nedenfor om, hvad du forventer vil dukke op i de næste par dage.

Andre begivenheder