Hvordan var artiklen?

1548180cookie-tjekSurge 2 E3 2018 gameplay-optagelser har nyt miljø, opgraderet motor
Medier
2018/06

Surge 2 E3 2018 gameplay-optagelser har nyt miljø, opgraderet motor

Hvis du kan lide Deck13 og Focus Home Interactives 2017 action RPG, bedre kendt som Den Surge, der er gode nyheder til dig, fordi det andet Surge-sæt, der udkommer engang i 2019 til pc- og hjemmekonsoller, har en ny boss-gameplay-video.

Gameplay-optagelserne, der skildrer hovedpersonen, der kæmper mod et skjold, der svinger en mekanisk boss ude i et skovområde, afslører også Surge 2'erne bevægelses- og kampsystem, som du kan se nedenfor.

Sidste år drillede udviklerne kun Surge 2 kunstværk, der viser hovedpersonen stående i en øde by, hvor en tornado rasede på den fjerne himmel med ranke-lignende ting, der sprang frem fra den.

For ikke så længe siden delte Focus Home Interactive noget info om spillets nye mekanik. Du kan læse, hvad forlaget havde at sige om den kommende titel lige her:

"The Surge 2 beholder det, som fans og kritikere elskede ved originalen - hardcore-kampe ved at bruge et unikt, dynamisk målretningssystem for lemmer og dyb karakterudvikling - samtidig med at den udvider kraftigt efter formlen."

Kort sagt vil det andet spil udvides til det første Surges kampsystem. Forvent ændringer, der kan udvide mekanikken til kamp og progression til nye højder.

“The Surge 2 finder sted i et helt nyt miljø: en vidtstrakt, ødelagt by med større og mere ambitiøst niveaudesign, muliggjort af Deck13s opgraderede og forbedrede motor. Kampen er mere brutal og taktisk end nogensinde, med endnu flere muligheder takket være et udvidet målretningssystem for lemmer."

Ifølge Focus Home Interactive vil nye miljøer være større og mere ambitiøse end den første titel. Intet ord om, hvilke ændringer der er foretaget, men på grund af den opgraderede motor kan du forvente forbedret design.

"Derudover giver flere evner, våben, implantater og droner spillere et stort arsenal til at bygge deres karakter med i deres kamp mod de mange forskellige fjender og chefer."

Endelig vil nye våben og opgraderinger være til stede for at hjælpe med at kæmpe mod nye fjender og bosser.

Som i lige nu, Surge 2 er i øjeblikket indstillet til at debutere engang i 2019 til pc og de nyeste hjemmekonsoller.

Andre medier