Hvordan var artiklen?

1549500cookie-tjekPredator-traileren afslører, at et rovdyr er på jagt efter et andet rovdyr
Underholdning
2018/06

Predator-traileren afslører, at et rovdyr er på jagt efter et andet rovdyr

Shane Black's Predator teaser trailer var lort. For et stykke tid siden blev den udgivet, og den lignede bare noget lort. Mange fans var ikke tilfredse, og jeg kunne ikke bebrejde dem. Der blev dog udgivet en langt mere ambitiøs trailer, der praktisk talt gav hele filmen væk inden for dens to et halvt minuts spilletid, men som også introducerede en langt mere fascinerende udsigt til filmen: Der er en gigantisk, mutant Predator, der jager en anden Predator.

Filmens titel ser nu ud til at give meget mere mening. Der ser ud til at være to rovdyr i filmen, hvoraf den ene bliver såret under et skibsstyrt og taget ind i et laboratorium for at blive eksperimenteret på af irriterende mennesker, og et andet dyrisk (eller mere dyrisk?) rovdyr, der flygter fra vraget og fortsætter et drabstogt. I sidste ende ser det ud til, at giganten Predator ønsker at blive Predator... som en Predator, der styrer dem alle.

Du kan se den seje nye, actionfyldte trailer nedenfor.

Filmen er stadig mangfoldighed central; det er der bare ingen udenom. Men hvis du ser ud over denne facet af filmen, er der et langt mere interessant plotelement, der tager form, som kunne vise sig at være ganske underholdende, hvis det ikke er rodet, rodet og blevet narret med studieindblanding.

Så plottet afslører ikke rigtig andet end, at der er en genetisk opgraderet version af Predator blandet med DNA fra andre arter, og at deres tilbagevenden til Jorden på en eller anden måde blev udløst af en ung dreng. Mangfoldighedsbesætningen af ​​tidligere soldater er de eneste, der kan stoppe super Predator. Hvordan drengen udløser enheden, eller hvorfor menneskeheden er på spil, holdes hemmeligt for nu.

Efter hvad jeg kan forstå, ser den nye rovdyrjæger ud til virkelig at hade de andre rovdyr-arter, hvilket sandsynligvis betyder, at de andre rovdyr kan have eksperimenteret på rovdyret? Kan det være, at giganten undslap og fik skibet til at styrte ned?

The Predator (2018) - Behemoth Predator

Det er virkelig svært at fortælle, hvorfor giganten Predator hader den anden Predator, men jeg formoder, at det er twist til filmen?

Jeg er dog lidt i stykker over, at de introducerer den nye Predator. Jeg tror, ​​marketingteamet ville have været klogere blot at vise den anden Predator blive trukket gennem væggen, men de viser aldrig den anden gigant. Det ville have efterladt folk til at teoretisere, skabe YouTube-videoer om, hvad den nye antagonist kunne være, og have spekuleret hele vejen op mod dens biografudgivelse den 14. september 2018.

Anyway, rekvisitter til 20th Century Fox for i det mindste forsøg på at rebound Predator efter den forfærdelige teaser trailer, de udgav før. Jeg kan ikke sige, at det her ser ud til at blive noget fantastisk i betragtning af hvor over det hele denne anden trailer var, men samtidig ser den i det mindste ud til at foreslå nogle fede koncepter. Lad os bare håbe, at actionsekvenserne kan leve op til det, der er lovet i traileren, og oh gud, lad os håbe, at der ikke er nogen diversitetsplotrustning til at ødelægge filmens fordybelse.

Anden underholdning