Hvordan var artiklen?

1547880cookie-tjekFarm 51 vil holde en AMA for 3. verdenskrig den 15. juni
Nyheder
2018/06

Farm 51 vil holde en AMA for 3. verdenskrig den 15. juni

Under hele E3-dillen har der været nogle udviklere, der ikke deltog i Electronic Entertainment Expo i år, men delte information om deres kommende titler. En af disse udviklere og spil er tilfældigvis The Farm 51 og Verdenskrig 3. Oplysningerne om spillet kommer med et AMA-sæt til 15. juni 2018.

The Farm 51 oprindeligt udgivet 3 verdenskrig teasertrailer den 26. maj og annonceringstraileren den 29. maj, og det ser ud til, at spillere virkelig nød både in-engine og gameplay-videoer. Det kommende taktiske WW3 FPS-spil udkommer til PC til efteråret. Hvis du vil vide alt om Verdenskrig 3 du ser sidstnævnte trailer nedenfor.

"World War 3 er en flerspiller militær FPS, der foregår i en moderne, global konflikt. Stærkt holdspil, nationale væbnede styrker, rigtige lokationer, fuld kropsbevidsthed og et alsidigt tilpasningssystem bidrager alt sammen til ægtheden af ​​den moderne kampoplevelse forstærket af andre væsentlige elementer såsom et robust ballistisk system, avancerede rustninger og naturtro våben. Produceret i samarbejde med militære R&D-centre og konsulenter viser 3. Verdenskrig konsekvenserne af ethvert slag i forbindelse med en global krigskampagne på et strategisk krigskort. Kommer til Steam efteråret 2018."

Før spillet vist ovenfor udgives til offentligt forbrug, kan du spørge væk om det og lære direkte fra udviklerne hvad Verdenskrig 3 har at byde på ved at slå op på holdets Discord portal. Dette blev afsløret på sin Steam Early Access-side, som vist her:

"Vi vil gerne invitere dig til vores første AMA nogensinde, som finder sted på vores officielle Discord-kanal (kommer snart) fredag ​​den 15. juni kl. 5-7 CET (9-11 PDT, 11-1 EDT)."

Endelig Verdenskrig 3 vil gennemgå en tidlig adgangsfase. Denne fase vil være åben for spillere for feedback og forfining på pc. Endelig kan du lære mere om dette spil ved at gå videre til thefarm51.com, worldwar3.com, den er nyindsendt Twitter-konto or Facebook-side.

Andre nyheder