Hvordan var artiklen?

1547230cookie-tjekThe Elder Scrolls VI er i præproduktion og lanceres efter Starfield for næste generations systemer
Industri Nyheder
2018/06

The Elder Scrolls VI er i præproduktion og lanceres efter Starfield for næste generations systemer

En af de drillerier, der blev annonceret under Bethesdas E3-pressekonference var for Den Ældste Scrolls VI. Spillet er langt væk fra udgivelsen... faktisk, ifølge Bethesdas designdirektør, Todd Howard, den næste kronologiske post i Ældste Scrolls franchise ankommer ikke før efter de er frigivet starfield.

I virkeligheden, starfield er ved at blive positioneret som et næste generations spil, så det ved vi med sikkerhed Den Ældste Scrolls VI udgives sandsynligvis ikke før midten af ​​næste generation. Så hvad tager så lang tid? Teknologien.

Under YouTube-interview, bragte Geoff Keighley op, hvordan Todd Howard tidligere nævnte, at holdet ventede på, at teknologien skulle indhente, hvad de ville gøre for deres kommende spil, og Keighley spurgte Howard, om teknologien endelig var der, og Howard svarede ved at sige …

"...Det kommer tættere på."

Dette tyder på, at PS4 Pro og Xbox One X ikke er helt på det niveau, hvor holdet hos Bethesda føler sig godt tilpas nok til at bruge disse platforme udelukkende til Den Ældste Scrolls VI.

Keighley forsøgte også at lirke fra Howard, om systemerne ikke levede op til standarderne for, hvad de ønskede – uanset om det var fra CPU-siden, RAM-siden eller GPU-siden – men Howard ville ikke bide, han holdt sig blot til princip, at når teknologien endelig er der så Den Ældste Scrolls VI vil ankomme.

Ifølge Todd Howard, starfield er i øjeblikket spilbar og under fuld produktion, men Den Ældste Scrolls VI er stadig i præproduktion. Så der er stadig ret lang vej fra udgivelsen. Udgivelsen for starfield er også stadig ret langt væk, så du bliver sandsynligvis nødt til at vente til næste E3, før vi endelig får nogle solide gameplay-optagelser af det kommende spil. Og det betyder, at du lige så godt ikke kan forvente noget nyt Ældste Scrolls info indtil to E3'ere fra nu af.

Andre nyheder i branchen