Hvordan var artiklen?

1549580cookie-tjekTake-Twos administrerende direktør Strauss Zelnick vejer ind på NBA 2K18 MTX Fiasco
Industri Nyheder
2018/06

Take-Twos administrerende direktør Strauss Zelnick vejer ind på NBA 2K18 MTX Fiasco

Udgivelsessiden Game Informer havde chancen for at tale med Take-Two's CEO Strauss Zelnick om NBA 2K18 mikrotransaktion (eller MTX) fiasko ved E3 2018. Selvom begivenheden er forbi, har publikationssiden netop udgivet interviewet, og som sædvanligt har Zelnick en begrundelse vedrørende det kontroversielle træk.

Hvis du ikke ved, sidste år Take-Two og NBA 2K18 mødte et ramaskrig over den uhyggelige MTX-model i spillet. Virksomheden sætter et væld af kosmetik bag virtuel valuta (eller VC), og lader også spillere betale for at øge, hvordan de præsterede i spillet.

Noget der er værd at nævne er, at meget af kosmetikken havde været gratis i ældre spil, hvilket afslørede Take-Two's initiativ til at tjene penge på én gang gratis indhold bag en grind eller betalingsmur.

Desuden begyndte diskussioner blandt både fans af serien og nytilkomne at afveje, hvorvidt den aktuelle situation tilbød en pay-to-win-fordel i et konkurrencepræget spil, da systemet tillod spillere at nå niveau 85 ved blot at betale.

Med så meget negativ tale fremtryllet af fans, var det en situation, der ikke ville blive glemt, og som sådan game Informer indhentede Zelnick ved det nu afsluttede E3-arrangement og bad ham om at veje ind. Her er, hvad Zelnick havde at sige:

“Vi er utvivlsomt opmærksomme på forbrugernes reaktion, fordi vi er så fokuserede på at engagere og fange og underholde forbrugeren. Hver gang vi får feedback, der er mindre end 1,000 procent positiv, stopper vi op og siger, hvad skal vi gøre anderledes? Jeg tror, ​​der er en lille del af forbrugerbasen, der grundlæggende vil have alt gratis, vi kan ikke rigtig hjælpe de mennesker. Jeg tror, ​​at de fleste forbrugere bare vil have en fair deal, og vi tror, ​​at en del af en fair deal er, at når du får checken i slutningen af ​​måltidet, er det ikke nok, at maden smagte godt, det skal være en fair deal. aftale for hvad du har. Så vi er meget fokuserede på, at det er mere end en fair deal; vi vil give forbrugerne meget mere, end de har betalt for.”

Det ignorerer Zelnick NBA 2K serien er en årlig titel, der sælges til $59.99 ved lanceringen, og at fans ikke vil have alt gratis, men som nævnt ovenfor, det faktum, at ting, der tidligere var gratis, overgik til en ikke-forbrugervenlig model gemt bag en hård grind eller MTX gjorde fans meget vrede.

Men Zelnick fortsatte og udtaler:

"Vi lærer hver gang, og vi er nødt til at balancere indtægtsgenerering med oplevelsen. I vores tilfælde omgrupperede vi os og sagde, vent, lad os minde os selv om, at vi er i gang med at skabe den bedste underholdning på jorden, på tværs af alle typer underholdning. Vi er fokuseret på at engagere og fængsle forbrugerne. Hvis vi gør det rigtigt, og det er hele vores fokus, vil indtægterne og overskuddet nok klare sig selv, så lad os ikke overbetone dem. Så jeg stiller spørgsmål nu, som om big data og at have masser af dataforskere på dit hold giver dig mulighed for at forbedre din indtægtsgenerering? Og svaret er, teknisk set formoder jeg, at det ville være tilfældet, men er du et pengeskabende firma eller er du et underholdningsfirma? Vi er et underholdningsfirma, og når vi får det rigtigt, flyder alt andet ud af det.”

Det er uklart, hvilken MTX- eller servicemodel fremtidige spil vil spille under Take-Two-mærket, men i betragtning af, at hvert eneste af deres spil fra nu af vil spille MTX, høflighed af en Gamasutra rapport, betyder, at endnu en fiasko kan ske:

"Vi sigter efter at have tilbagevendende forbrugerforbrugsmuligheder for hver titel, vi udgiver hos denne virksomhed. Det er måske ikke altid en onlinemodel, det vil nok ikke altid være en virtuel valutamodel, men der vil være en vis mulighed for at engagere sig løbende med vores titler efter udgivelsen over hele linjen.”

Andre nyheder i branchen