Hvordan var artiklen?

1549020cookie-tjekStar Wars' spin-off-film på hold efter solobomber i billetkontoret, rapporterer staten
Underholdning
2018/06

Star Wars' spin-off-film på hold efter solobomber i billetkontoret, rapporterer staten

Der går et rygte som Hulk Hogan Collider, hvor de rapporterer, at LucasFilms og Disney har taget fat Star wars spin-off film efter Solo: En Star Wars Story bombet ud ved billetkontoret.

Rapporten indikerer, at Boba Fett-filmen og Obi-Wan Kenobi-filmen begge er blevet sat i bero, mens Kathleen Kennedy og resten af ​​LucasFilms fokuserer på Star Wars: Episode IX og trilogien af ​​film, der skal følges, styret af Rian Johnson.

De fleste hjemmesider, der har taget til at forsvare LucasFilms' sociopolitisk ladede Star wars film har vist det Solo: En Star Wars Story bombet ud på grund af udgivelse i maj, og fordi den ankom blot måneder efter Star Wars: The Last Jedi, hævder det Star wars træthed kan være skylden. Dette ignorerer selvfølgelig det faktum Avengers: Infinity War og Deadpool 2 begge lanceret ved siden af Solo: En Star Wars Story og lavede gangbusters, med Avengers: Infinity War nåede $2 milliarder i global billetindtægt, som rapporteret af Forbes.

Hvad de fleste nyhedssider undgår at tage fat på er, at de fleste fans valgte at boykotte fremtiden Star wars film efter at have været vidne til den vederstyggelighed, der var Star Wars: The last Jedi. Dette førte endda til, at nogle fans kampagne for Den sidste Jedi at blive lavet om og lavet rigtigt om.

<BR.
Det erkender de fleste Single er ikke så slemt som Den sidste Jedi, men har alligevel boykottet det som en måde at få pointen igennem Star wars bliver groft mishandlet.

Mange af dem, der er ansat af Disney til at skrive Star wars materiale har angrebet fans for at boykotte filmene og fortælle dem, at de er afskyelige og hvide overherredømmer.

Mange Star wars fans bliver hurtigt rødpillede og anti-SJW efter at være blevet angrebet af Disneys kejserlige styrker. Meget af dette kommer fra SJW-skribenter i medier, der har angrebet YouTubere og indholdsskabere, der har fortalt deres fans om at undgå at støtte Star wars, Såsom Geeks + Gamers.

Med hensyn til filmene, der bliver sat i bero... Collider mener, at projekterne kan blive taget op igen, hvis LucasFilms får et pitch, som de ikke kan afslå, eller noget ændrer sig i produktionsplanen, men indtil videre Star wars spin-off-film vil være iset indtil Rian Johnson færdiggør den aktuelle trilogi og den anden trilogi af film baseret på karakterer fra Den sidste Jedi er færdige.

(Tak for nyhedstip Mike)

Anden underholdning