Hvordan var artiklen?

1548000cookie-tjekStar Wars Battlefront 3 Pre-Alpha Gameplay-overflader via den seneste Xenia-bygning
Funktionalitet
2018/06

Star Wars Battlefront 3 Pre-Alpha Gameplay-overflader via den seneste Xenia-bygning

En ny video blev lagt op for nylig, der viser pre-alfa-optagelser af Free Radical's Star Wars Battlefront 3. Gameplay-optagelserne blev gjort mulige via den seneste build af Xenia, som viser en god del af gameplayet.

Hvis du er en stor fan af Star Wars Battlefront 1 og 2 (de originale lavet tilbage i henholdsvis 2004 og 2005) og ønsker at se mere af Star Wars Battlefront 3, en bestemt YouTuber kan have dig dækket.

Videoen kommer med høflighed af YouTuber DylanRocket, som deler nogle af kortene i spillet, og hvordan pre-alpha-optagelser nu er tilgængelige gennem Xenia. Det er også værd at bemærke, at de optagelser, du er ved at se, er en tidlig version af spillet og blot er en "smag på, hvad der kunne have været." Det er med andre ord ikke en ren repræsentation af det endelige produkt.

Med alt det sagt, kan du læse beskrivelsen, som DylanRocket har vist på videoens beskrivelse:

“Den seneste build af Xenia er nu i stand til at køre Free Radicals Star Wars Battlefront III pre-alpha. Grafikken ser ikke særlig god ud i øjeblikket, men den kører og kan afspilles. I videoen viser jeg kun nogle af kortene frem, hvor man rent faktisk kan se hvad som helst. Mange kort, såsom Mustafar, Coruscant og Tatooine, er alt for lyse til gameplay. Men det er en god start, og langt om længe er pre-alpha nu spilbar.

 

Forvent dog ikke et mesterværk. Dette er en meget tidlig version af spillet og er simpelthen bare en forsmag på, hvad der kunne have været. Det er ikke en nøjagtig gengivelse af det endelige produkt. Ja, det er indlysende, men der er altid de dimwits, der faktisk tror, ​​at det er så langt, som de nåede i udvikling, før spillet blev aflyst."

Videoen viser Star Wars Battlefront 3 gameplay kan ses grundigt over, som løber tæt på 30 minutter i længden takket være DylanRocket.

Til sidst, hvis du vil have mere Star Wars Battlefront 3 i dit liv kan du tjekke CloneCommOmars dokument ved at trykke op docs.google.co/document.

Andre funktioner