Hvordan var artiklen?

1549600cookie-tjekSquare Enix vil have din feedback for at hjælpe med at forme sin fremtid
Medier
2018/06

Square Enix vil have din feedback for at hjælpe med at forme sin fremtid

Square Enix er ikke kun en udvikler, men også en udgiver. Men efterhånden som virksomheden bevæger sig ind i det ukendte, som er fremtiden, ønsker den din hjælp og har brug for indsigt til at forme sin fremtid, formentlig til det bedre.

Square Enix planlægger at indsamle feedback fra fans gennem en nyligt offentliggjort undersøgelse, der ligesom enhver anden undersøgelse stiller en liste med spørgsmål for at samle, hvad du gerne vil se fra virksomheden fremover.

Vi lærer disse oplysninger fra publikationssiden Gematsu. Hjemmesiden afslører, at undersøgelsen ikke kun blev offentliggjort for nylig, men den er vist på Square Enix officiel hjemmeside, som vist nedenfor:

"SQUARE ENIX-undersøgelsen kan udfyldes her: https://www.surveymonkey.com/r/SQUARECRO

 

Din feedback er meget vigtig, og hele undersøgelsen bør tage mindre end 20 minutter."

Desuden vil undersøgelsen køre fra 26. juni til 8. juli kl. 12:00 PT / 9. juli kl. 3:00 ET. Hvis din tidsplan giver dig mulighed for at tage mindre end 20 minutter ud af en af ​​de angivne dage, vil du være i stand til at dele din feedback for at hjælpe Square ud, forudsat at virksomheden rent faktisk tager nogen af ​​dine forslag til sig.

Udover undersøgelsen vil Square belønne 14 tilfældige deltagere, der gennemfører undersøgelsen. Belønningen spænder fra $500 (for én vinder), $300 (for tre vindere) og $100 (for ti vindere) af Square Enix Store-midler. Der er dog regler bag undersøgelsens lodtrækninger, som du kan læse over via square-enix-games.com.

"Som påskønnelse af vores fans' værdifulde tid vil 14 tilfældige deltagere, der gennemfører denne undersøgelse, modtage op til $500 i Square Enix Store-midler."

Endelig har spørgsmålene i undersøgelsen normalt afkrydsningsfelter, som du kan markere, eller et felt til en skriftlig beskrivelse. Der kan også anmodes om spil, så hvis du vil fortælle Square, hvad du tænker på, ved du, hvor du skal besøge.

Andre medier