Hvordan var artiklen?

1548840cookie-tjekSoul Calibur VI vil have en anden enkeltspiller-tilstand blandt andre tilstande
Nyheder
2018/06

Soul Calibur VI vil have en anden enkeltspiller-tilstand blandt andre tilstande

Takket være to udgivelsessteder lærer vi af Soul Calibur VI'er producent Motohiro Okubo, at der vil være en anden alternativ single-player mode, flere multiplayer modes blandt andre, og hvordan der vil være nye karakterer og episoder, der involverer underhistorier.

Den første oplysning vedr Soul Calibur VI kommer ind af YouTuber og udgivelseswebsted Koalitionen, som du kan se interview med Okubo lige her:

Højdepunkter fra interviewet inkluderer godbidder som, når du skrider frem gennem historietilstanden, vil underhistorie eller tidslinjer for andre karakterer blive låst op. Derudover Soul Calibur VI siges at inkludere nye karakterer, der er involveret i historietilstanden sammen med nye "episoder", der ikke er blevet afsløret.

Soul Calibur VI vil stadig følge Kilik, som nævnt før af Okubo, mens han går på sin rejse for at forsegle Soul Edge. Desuden vil der være en anden historietilstand, der er under forberedelse lige nu. Ikke alene blev det førnævnte nævnt under The Koalition-interviewet Okubo gentog også de samme oplysninger og derefter nogle på publikationssiden Newsweek:

"Med hensyn til andre tilstande er der alternativ historietilstand som jeg nævnte før og den karakter skaberen det er et nøgleelement i SoulCalibur. Det kommer til at være derinde, vi ved ikke hvordan det kommer til at se ud endnu. Der vil selvfølgelig være online-tilstande, men hvordan alt dette kommer til at udspille sig, vil jeg sige, følg med.”

Tager det tilbage til historietilstanden og The Koalition-interviewet, bekræfter Okubo, at Geralt of Rivia er en nøglefaktor i denne fortælling. Han opfordrer dog alle til at opleve dette på egen hånd ved at spille spillet.

Desuden vil der være forskellige online-modes at spille, men producenten bemærker, at flere nyheder om det vil komme senere. Okubo nævnte også, at der er flere tilstande, der skal afsløres, men gav ingen EST.

Og til sidst berørte Okubo mængden af ​​kampagnerne (flertal med et "s"), og hvordan de vil rumme mest indhold i et Soul Calibur-spil til dato:

"I singleplayer-kampagnerne har vi forberedt så meget gameplay, at jeg tror, ​​det nok vil være den største mængde indhold, vi har set i nogen Soulcalibur til dato, så det er jeg meget begejstret for."

Soul Calibur VI er indstillet til at blive udgivet på pc, PS4 og Xbox One den 19. oktober 2018.

Andre nyheder