Hvordan var artiklen?

1547650cookie-tjekSony forhindrer PS4 Fortnite-konti i at blive brugt på Nintendo Switch
Nyheder
2018/06

Sony forhindrer PS4 Fortnite-konti i at blive brugt på Nintendo Switch

I et forsøg på yderligere at forhindre enhver form for cross-play-forbindelse mellem konkurrerende platforme, har Sony gjort det, hvor PS4-konti knyttet til deres Epic Games-konti for Fortnite er forbudt at logge ind på spillet til Nintendo Switch, hvilket forhindrer spillere i at kunne forbinde deres konti.

Niche Gamer opdagede nyheden, da en bruger forsøgte at forbinde deres Epic-konto med deres PS4 og derefter logge ind Fortnite på Nintendo Switch. De blev mødt med følgende besked...

"Denne Fortnite-konto er forbundet med en platform, der ikke tillader den at fungere på Switch. Hverken Fortnite-webstedet eller Epic Customer Service er i stand til at ændre dette. For at spille Fortnite på Switch, skal du oprette en ny konto."

Dette er mere af Sonys bestræbelser på at forhindre spillere i at spille på deres PS4 med Nintendo Switch- eller Xbox One-brugere.

Microsoft og Nintendo har en alternativ tilgang til dette, hvilket giver konsolspillere mulighed for at krydsspille med hinanden sammen med at være i stand til at spille med pc- og mobilspillere.

I betragtning af at Microsoft og Nintendo spiller indhentning med Sony, har de været meget mere åbne over for kompatibilitet på tværs af platforme for at lokke spillere til at spille. I mellemtiden, med Sony som leder af ottende generation med en betydelig margin, har de råd til at være anti-forbruger ved at nægte PS4-spillere retten til at spille med andre konsolejere. Du kan dog spille nogle spil mellem pc og PS4, men du er ikke i stand til at spille PS4-spil med Nintendo Switch eller Xbox One-spillere.

Jeg forestiller mig, at hvis den næste generation ikke går så godt for Sony, kan niende generation se Sony indtage et helt andet synspunkt og desperat forsøge at adoptere spil på tværs af platforme, hvilket var noget, de ikke var imod i løbet af syvende generation, men det var noget Microsoft ikke havde nogen interesse i, da de havde taget en stor del af markedsandele med Xbox 360.

Anyway, Fortnite er tilgængelig på alle større spilleplatforme og på pc, gratis.

Andre nyheder