Hvordan var artiklen?

1546940cookie-tjekSerious Sam 4: Planet Badass Nye skærmbilleder ankommer
Medier
2018/06

Serious Sam 4: Planet Badass Nye skærmbilleder ankommer

Serien, der startede et nyt to årtier langt løb, altså Alvorlig Sam kan spores helt tilbage til det tidlige 21. århundrede eller 2001 for at være helt præcis, og det ser ud til, at serien vil fortsætte med udvikleren Croteam i spidsen for tingene - sammen med udgiveren Devolver Digital - med Serious Sam 4: Planet Badass. Det kommende spil er indstillet til at ramme pc via Steam og har nye skærmbilleder.

Efter at have spillet alle de vigtigste Serious Sam-spil, udover Serious Sam 2, har jeg vakt interesse for, hvad Planet Badass har i vente til spilmarkedet. Tiden vil helt sikkert vise, hvad Devolver Digital og Croteam har planlagt, men den igangværende first-person shooter-serie fyldt med skøre ting har en ny batch af stillbilleder.

Billederne nedenfor indeholder vores helt, Sam, i aktion; en ny fjendetype, Doom's Baron of Hell fætter, Khnum; den grimme enøjede Gnaar og den Halshuggede Kamikaze. Mærkeligt nok har skærmene dog ikke den modbydelige kædebold, der kaster Kleer? I hvert fald kan du se dem lige her.

Vis indlæg på imgur.com

Træt af at se på skærmbilleder? Nå, der er gode nyheder i, at du kan læse en nyopslået beskrivelse vedr Planet Badass' gameplay design:

“Serious Sam 4: Planet Badass er udviklet af ægte skydeveteraner i Croteam og genopliver den klassiske serie ved at forbedre den gamle skoleformel. Nyd action-kampen med høj adrenalin med et utroligt ødelæggeligt arsenal, og oplev Sams ikoniske fjendeudslettede cirkel-straffarende og ryggående danserutine i endnu større skala."

Forbliver på emnet gameplay, vil det samme koncept om at kæmpe og udforske stadig være i dette spil. Imidlertid er miljøer befolket med valgfrie mål, de sædvanlige hemmeligheder og dødbringende fælder. Lineære oplevelser er stadig indlejret i denne Serious Sam's DNA for dem, der kan lide en mere brolagt oplevelse.

Køretøjer og ledsagere - som Rodriguez, Jones, Hellfire og resten af ​​besætningen - vil slutte sig til Sam på denne kommende rejse. Hvis det lyder som sjovt, kan du tage et kig på april teaser trailer hvis du ikke har nogen anelse om, hvordan dette spil ser ud, eller du kan slå op Planet Badass' Steam side for mere info.

Andre medier