Hvordan var artiklen?

1548900cookie-tjekSCUM kommer med tidlig adgang i august for $19.99
Medier
2018/06

SCUM kommer med tidlig adgang i august for $19.99

Croteam og Gamepires' SCUM har været i nyhederne fra og til før dets længe ventede Early Access-løb. Mange spillere har været nysgerrige efter, hvornår det vil indgå i Early Access, og hvor meget det vil koste. Nå, Croteam, Gamepires og Devolver Digital afslørede det SCUM vil være tilgængelig i Early Access fra og med august for $19.99.

Afsløringen kom takket være et opslag på Steam Community tråd, hvor udviklerne afslørede prispunktet, og at spillets Early Access-pris vil stige støt gennem dets Early Access-løb...

"Glæderende over at meddele, at SCUM vil have en introduktionspris på $19.99, når det kommer ind i Steam Early Access i august!

"Prisen vil stige under Early Access, efterhånden som nyt indhold og funktioner tilføjes. “

Croteam har regelmæssigt udgivet videoer op til Early Access-løbet, hvoraf mange er blevet vist på Mathchiefs YouTube-kanal.

Spillet er en overlevelsestitel i åben verden, der centrerer sig om fanger på en ø. Du kan spille SCUM alene i singleplayer mode eller sammen med andre i multiplayer mode. Du kan Tilpas din karakter, komme ind i slagsmål, jage og overleve.

Oprindeligt SCUM skulle være ude i løbet af tidlige første halvdel af 2018, men Early Access-kørslen blev forsinket helt til august.

Spillet har et væld af forviklinger, der får arbejdet under hætten til at påvirke det brugervendte gameplay, såsom hvordan statistik, færdigheder og karaktertræk vil bestemme, hvor godt din karakter vil være i stand til at overleve, skyde, løbe, bære ting , og kæmp, mens du også kombinerer disse elementer med traditionelt overlevelsesspil i åben verden, såsom jagt, udforskning, oprydning, håndværk og madlavning.

Forvent nu ikke et kort løb i Early Access. Udviklerne erkender, at de forventer SCUM at blive i Early Access i mindst et år. Hvis du vil tilføje det til din ønskeliste eller følge udviklingen, kan du gøre det ved at besøge Steam butik side.

Andre medier