Hvordan var artiklen?

1546380cookie-tjekRockShot kommer ind i tidlig adgang på Steam, men bliver ramt af Pay-to-Win-kritik
Medier
2018/06

RockShot kommer ind i tidlig adgang på Steam, men bliver ramt af Pay-to-Win-kritik

Gameforge og Soleil annoncerede, at det gratis at spille tredjepersons skydespil, RockShot, er i øjeblikket tilgængelig til at spille lige nu enten via den officielle hjemmeside eller gennem Steam.

Spillets Early Access byder på PvP- og PvE-tilstande, inklusive RAID-tilstanden, hvor to hold kæmper om at tage kontrol over den andens base og raidere deres ressourcer. Det er centreret omkring hold, der bruger byggetilstanden til at opbygge deres base ved hjælp af ressourcer, de har samlet, og derefter forsvare dem mod indkommende angreb. Efterhånden som du besejrer fjenden og opnår mere kontrol over territoriet, vil din cirkel eller indflydelse og kontrol udvide sig ud over din oprindelige base for at dominere hele spillefeltet.

Udover RAID-tilstanden, vil du også være i stand til at deltage i standard gratis-for-alle-kampe, hvor den sidste mand, der står, vinder, eller kæmpe mod AI-kontrollerede fjender i PvE-tilstanden, hvor en gruppe spillere skal forsvare en område mod invaderende mutanter.

Du kan få et lille indblik i, hvordan gameplayet er med traileren nedenfor.

Soleil har arbejdet på RockShot siden midten af ​​2017, hvor spillet oprindeligt var under udvikling. De har delt tid imellem RockShot og den kommende Naruto til Boruto: Shinobi Striker.

De planlægger at afslutte Early Access-versionen af RockShot engang før 2018 er ude eller bare på vej ind i begyndelsen af ​​2019.

Lige nu er feedbacken blandet, med masser af spillere, der klager over nogle ret vigtige gameplay-mekanikker, såsom hit-boxes og latency, der er de primære skyldige i at gøre PvP mindre end sjovt.

Der er også klager over pay-to-win mekanik i form af et lotterisystem, som lyder faretruende tæt på loot box gambling.

As Spurks Donut påpegede...

"Hvis du tager pay 2-gevinst-elementet ud og gør det kun kosmetisk, vil jeg absolut ændre dette til en positiv anmeldelse, da det fortjener en. Indtil da kan jeg ikke støtte en sådan lav-blowing taktik.

 

"Pay to Win-modellerne skal dø. Du eliminerer en KÆMPE spillerbase, som bare ikke har råd til at betale et væld af penge bare for at holde en lille og/eller stor fordel på andre spillere. Det er sindssygt uretfærdigt og ikke på nogen måde moralsk.”

Det er den generelle konsensus lige nu RockShot har potentiale, men hit-registret skal opdateres, kontrollerne skal justeres, og pay-to-win-modellen skal fjernes. På det tidspunkt vil du måske se tidevandsskiftet, og anmeldelserne bliver mere positive for spillet.

Du kan læse mere om RockShot ved at besøge Steam butik side.

Andre medier