Hvordan var artiklen?

1547430cookie-tjekResident Evil 2 kører på Resident Evil 7 Engine, fokuserer mere på overlevelse end handling
Medier
2018/06

Resident Evil 2 kører på Resident Evil 7 Engine, fokuserer mere på overlevelse end handling

Capcom diskuterede detaljer om Resident Evil 2 og viste også en live gameplay-demonstration for spillet. De afslørede, at den kører på Resident Evil 7 spilmotor, og gore-systemet blev løftet fra sidste års gysertitel. Vi ser dette demonstreret, når Leon Kennedy, den nybegyndere RCPD-betjent, der efterforsker den zombiefyldte politistation, bevæger sig rundt om en lemlæstet betjents hoved.

Resident Evil 2 Remake - Gore Engine

Vi lærer også, at som en genindspilning, Resident Evil 2 Remake har en lysstruktur og opsætning, der ligner den naturlige udvikling af, hvordan det originale spil ville se ud i nutidens teknologi. Dette udmønter sig også i gameplayet, hvor det blev afsløret, at dette ikke er et hurtigt skydespil som Resident Evil 6, og du bliver nødt til at spare ammunition og rejse gennem spillet på en mere bevidst og plomberende måde.

Som du kan se i videoen nedenfor, er der ikke mange zombier, der springer ud og oversvømmer skærmen. Ifølge Capcom er zombier meget sværere at dræbe, og de vil ikke gå ned med kun et par hits.

Det faste kamera er naturligvis blevet ændret i forhold til det oprindelige, og nu har det en over-skulder-visning. Dette blev lavet bevidst for at afspejle spiloplevelsen fra Resident Evil 4.

Du vil stadig have de grundlæggende spilkontroller som Resident Evil 4 også, hvor du kan trække dit skydevåben frem og skyde fjender i farten, men også skifte til dit nærkampsvåben og angribe hurtigt.

Og Claire Redfield vil også kunne spilles sammen med Leon Kennedy. De har også ændret nogle af fjendens placeringer, så alt ikke er så forudsigeligt som de originale pc-, PSX- og N64-versioner af spillet.

Du kan købe Resident Evil 2 Remake til pc, PS4 og Xbox One fra den 25. januar 2019.

Andre medier