Hvordan var artiklen?

1549610cookie-tjekRemothered: Tormented Fathers, Survival-Horror Game kommer til PS4, Xbox One den 25. juli
Medier
2018/06

Remothered: Tormented Fathers, Survival-Horror Game kommer til PS4, Xbox One den 25. juli

Darril Arts og Stormind Games' underligt benævnt survival-horror-spil, Remothered: Tormented Fathers, formåede at udskille en niche i pc-spilsektoren, da den udkom som en fuld titel tilbage i februar 2018, og med succes dimitterede fra Early Access og formåede at vinde nogle kritikere i processen. Efter at have lokket et anstændigt publikum ind på pc, søger Stormind nu at lokke nogle konsolspillere ind med Remothered: Tormented Fathers på Xbox One og PS4, når den lanceres den 25. juli.

Spillet vil være tilgængeligt globalt overalt undtagen i Asien. De har planer om at bringe det til Asien, når det er levedygtigt, men ikke lige nu.

Du vil være i stand til at hente en digital kopi fra PlayStation Store til PS4 eller Microsoft Xbox Store til Xbox One.

Spillet er centreret omkring en efterforsker ved navn Rosemary Reed, som ser på en ung kvindes forsvinden. Hun ender på Dr. Feltons uhyggelige herregård, en stor og vidtstrakt ejendom med mange hemmeligheder og lige så mange rædsler.

Da Rosemary endelig møder Dr. Felton, går tingene ikke som planlagt, og i hendes beslutsomhed for at finde ud af, hvad der skete med den forsvundne pige, opdager Rosemary Dr. Feltons overnaturlige og okkulte intriger, hvilket fører til en skræmmende jagt i hele huset. da hun forsøger at flygte.

Spillet er et tilbagevenden til klassikere som Klokketårn, Echo Night og Phantasmagoria. Remothered er et tredjepersons gyserspil, der er afhængig af at løbe og gemme sig, bruge fælder og overliste fjenden for at udforske huset og finde en vej ud.

Spillet eskalerer faktisk på en måde, der er virkelig kreativ. Det starter med en simpel opsætning, hvor Rosemary forsøger at flygte fra huset, efter at det er blevet låst, og Dr. Felton går på jagt efter hende.

Men efterhånden som spillere begynder at opdage den sande natur af, hvad der foregik i huset, begynder spillet at dykke dybere ned i de overnaturlige elementer og udfolder sig på måder, der minder om Konamis Silent Hill 2.

Det er ikke et fantastisk spil, men det er en opfindsom tilbagevenden til den klassiske overlevelses-gysergenre, der var åh-så populær i slutningen af ​​1990'erne. Gåderne er funderet i virkeligheden, fælderne og distraktionerne giver meget mening, og på forskellige punkter i spillet er der et sandkasseelement til, hvordan du kan navigere på kortene. Hvis du er fan af den slags spil, er det værd at tjekke ud.

Du kan se efter, at spillet lanceres den 25. juli til Xbox One og PS4. Du kan også hente en digital kopi lige nu fra Steam butik for $ 19.99.

Andre medier