Hvordan var artiklen?

1546820cookie-tjekRemiLore, Anime-Style Diablo Clone annonceret til PS4, Xbox One, Nintendo Switch
Medier
2018/06

RemiLore, Anime-Style Diablo Clone annonceret til PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Nicalis meddelte det RemiLore: Lost Girl In The Lands of Lore vil lancere denne kommende vinter for $39.99 til Nintendo Switch, PS4, Xbox One og pc. Udviklerne hos Pixellore og Remimory arbejder på at udvide spillets grafik og visuelle design, mens de implementerer deres eget unikke farveskema.

Spillet handler om en skolepige ved navn Remi, som ender med at støde på en gammel magisk bog kaldet Lore. De slår sig sammen og ender i Ragnoahs verden, hvor meka-monstre regerer. Ja, når dæmonmonstre fra det ydre rige ikke er nok, og mekaniserede udbredte AI-robotter ikke kan få arbejdet gjort, vil mekaniserede dæmonmonstre fra den 12. dimension helt sikkert få arbejdet gjort.

Remi og hendes grimoire vover sig om Ragnoah både for at finde en vej hjem og besejre megamonstrene. Remi er ledsaget af en blond chick, som også kan hjælpe hende på vej, som tilfældigvis er en android waifu ved navn "Choux".

Gameplayet for RemiLore udspilles som en twin-stick rogue-lite med hack-and-slash-kamp. Du kan se, hvordan gameplayet er med annonceringstraileren nedenfor.

Gameplayet er lynhurtigt, da spillerne vil spille som Remi og hendes ledsager, enten i single-player eller to-player co-op action.

Spillet kan bedst beskrives som en japaner Diablo klon. Farvelægningen og det visuelle er ret levende, så spillet let skiller sig ud fra de andre konkurrenter derude. Den byder på en blanding af både magi og nærkampsorienteret kamp, ​​hvor Remi og hendes Android-veninde er i stand til at samle mere end 200 forskellige våben.

Det er også meget hurtigere end Diablo, og griber ind på det kuglehelvedes DNA, som japanerne har perfektioneret gennem årene, både i arkaden og på hjemmekonsoller.

Og for at toppe det hele kan både Remi og Choux samle helt nye outfits, så du kan klæde dem op, som du vil. De søger virkelig at tjene penge på cosplay-fællesskabet med den.

Mange af spillerne i kommentarfeltet er all-in på RemiLore, og som sædvanlig er der masser af Nintendonites, der hævder, at de vil få spillet dag-1, når det udkommer til vinter.

Du kan få mere at vide ved at besøge officielle Nicalis-blogside, hvor du kan holde dig ajour med udviklingen for RemiLore frem til udgivelsen.

Andre medier