Hvordan var artiklen?

1549450cookie-tjekRed Dead Redemption 2 på pc-rygter sparker i høj gear på grund af LinkedIn-profil
Nyheder
2018/06

Red Dead Redemption 2 på pc-rygter sparker i høj gear på grund af LinkedIn-profil

Nyhedssider rapporterer det Red Dead Redemption 2 kunne ende med at dukke op på pc, efter at en LinkedIn-profil for en af ​​Rockstar Games' programmører blev set med et indlæg, der lyder, at de arbejder på Red Dead Redemption 2 til PS4, Xbox One og pc.

DSO Gaming hentede nyhederne fra en anden hjemmeside, der delte et øjebliksbillede af denne specifikke Rockstar-programmørs LinkedIn-profil, som viser tidligere værker som f.eks. Beaterator til iPhone, LA Noire til PS3, Xbox og pc, Grand Theft Auto V til PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One og pc, og Red Dead Redemption 2 til PS4, Xbox One og pc.

lrCHA7Q

Mærkeligt nok har det billede, de deler af LinkedIn-profilen, navnet og billedet slettet for at beskytte medarbejderen mod at blive outet uanset årsag. Jeg formoder at undgå, at personen bliver fyret? Så igen kunne enhver bare søge efter Rockstar-programmeringsemner for at finde den pågældende person, især da der sandsynligvis ikke vil være for mange mennesker, der arbejdede for Rockstar Games som hovedprogrammør mellem juni 2009 og oktober 2016.

Betydningen af ​​denne nyhed er, at Rockstar eller Take-Two Interactive har annonceret en pc-version af Red Dead Redemption 2. Så hvis LinkedIn-profilen er til at stole på, ville det betyde, at Rockstar har planer om at udgive spillet på pc på et eller andet tidspunkt, men naturligvis ikke med Xbox One og PS4-udgivelsen til september.

En spredt udgivelse af Rockstar Games er dog ingen overraskelse. Virksomheden gjorde præcis det samme med Grand Theft Auto IV og Grand Theft Auto V, hvoraf sidstnævnte havde adskillige spillere dobbelt-dipping for at få den mere definitive pc-version med 4K-understøttelse, højere teksturopløsning, jævnere ulåste billedhastigheder og bedre all-around ydeevne og spilbarhed. Det er ikke at nævne mod-understøttelse.

Indtil videre må vi bare vente til efter udgivelsen af Red Dead Redemption 2 til bekræftelse af, hvornår pc-versionen udkommer.

Andre nyheder