Hvordan var artiklen?

1549730cookie-tjekRazer Huntsman Elite-tastatur med opto-mekanisk switch lanceres for $199.99
Medier
2018/06

Razer Huntsman Elite-tastatur med opto-mekanisk switch lanceres for $199.99

Razer annoncerede, at to nye mekaniske tastaturer er tilgængelige lige nu. Razer Huntsman Keyboard og Razer Huntsman Elite Keyboard er begge tilgængelige lige nu i Storbritannien, Europa og USA, fra henholdsvis $149.99 og $199.99.

Razer Huntsman er standardversionen af ​​det mekaniske tastatur, med en 10-tasters rollover med anti-ghosting-teknologi, så der er ingen nøgleafbrydelse, når du trykker på flere taster på én gang. Der er indbygget cloud-lagring til op til fem brugerprofiler, der kan tilpasses, 100 millioner tastetryks levetid og en 1000hz ultrapolling sammen med Chroma-baggrundsbelysning med op til 16.8 millioner forskellige farvetilpasningsmuligheder, alt sammen for $149.99.

Razer Huntsman Elite kommer med alt hvad standard Razer Huntsman kommer med, men med lidt ekstra sukker og krydderier. Dette inkluderer Razer Synapse 3 krydskompatibilitet, så du har samlet cloud-baseret hardwareintegration lige der ved fingerspidserne, så du kan tilpasse belysningsmekanismerne, brugerprofilerne og de granulære farveskemaer til at matche en slags visuel farve, som du ønsker ud af dit gaming-tastatur.

Hvad mere er, er, at Huntsman Elite har den ordentlige Razer Opto-Mechanical Switch, som giver dig mulighed for at udføre hurtige tryk på tastetryk med en taktil fornemmelse, så du har fuldstændig kontrol over den slags respons, som tastaturet udsender baseret på dit lyn hurtige tastetryk. Dette er alt sammen takket være Razer Green-switcherne, der bruger en lettere aktiveringskraft på 45g sammenlignet med den 60g-sænkningshastighed, der findes i de fleste andre tastaturer. Lettere kontakter giver mulighed for hurtigere tastetryk, hvilket betyder, at du kan udføre flere handlinger i minuttet end andre spillebrætter derude.

Den har også en levetid på 100 millioner tastetryk, så du burde være i stand til at få nogle gode kilometertal ud af Razer Huntsman Elite. Razer gav den også et flettet fiberkabel, så ledningerne skulle slides tynde og klikke på dig ligesom nogle andre kablede perifere enheder derude.

Razer Huntsman Elite er tilgængelig lige nu for $199.99, og du kan lære mere om den ved at besøge officielle Razer hjemmeside.

Andre medier