Hvordan var artiklen?

1549350cookie-tjekRacing Apex Trailer viser retro Sega-inspireret arkaderacer for en ny generation
Medier
2018/06

Racing Apex Trailer viser retro Sega-inspireret arkaderacer for en ny generation

Lucky Mountain Games' Racing Apex er stadig tung i udviklingen, og bevæger sig stadig gennem designfasen med al den ildhu og inderlighed fra en ophedet bilchauffør, der forsøger at brænde kodegummiet og rive asfalten op for at nå pole position. Indie-teamet slipper en helt ny minutvideo, der viser en forhåndsvisning af en af ​​de racerbaner ved stranden, du vil køre på tværs af i Racing Apex.

Banen er Route 101 Circuit, med en solrig himmel over hovedet, noget roligt vand på siden og et par strandvendte huse pryder vejen, hvilket giver spillerne en temmelig hjemlig og indbydende følelse, når de snurrer rundt i svingene og overhaler modstandere på højkant. hastigheder.

Du kan tjekke traileren nedenfor, der viser mere af racermekanikken, bilfysikken og skadesmodulerne.

Køretøjet på udstillingen er en Lamborghini-agtig roadster. Vi kommer til at se flere perspektiver af løbet, hvor vi får chase cam, cockpitvisningen og motorhjelmen.

Banen går fra strandejendomme til bjergrige huler og derefter tilbage til det sandede udsigtslandskab.

Vi får at se, hvordan spillere bliver nødt til at køre aggressivt for at undgå at blive fanget af det tumultariske blodbad forårsaget af andre racere, hvor kollisioner og ulykker er en hyppig begivenhed, mens de er ude på banen.

Det, der også er interessant at bemærke, er, at AI-modstanderne ikke bare glider ad en sti og undgår hinanden, de er også involveret i nogle stød og rangerer, selvom spilleren ikke er til syne. Dette skaber et langt mere dynamisk racermiljø, hvor alt kan ske, og resultatet af et løb er fuldstændig uforudsigeligt.

Det minder mig om den naturlige udvikling af, hvad vi burde have modtaget fra serier som Virtua Racing.

Jeg er glad for, at Lucky Mountain Games eksisterer for at bringe os en ny generation af arkaderacer, der ikke kun forsøger at genoplive nostalgi, men også tilføjer alle nye gameplay-mekanikker og spilbarhed til folden.

Der er ingen udgivelsesdato sat til Racing Apex, men du kan følge udviklingen ved at besøge Racing Apex Twitter side.

Andre medier