Hvordan var artiklen?

1547270cookie-tjekPine skubber tilbage sin 4. kvartal 2018 -udgivelse, mens Albamare er kyndig som nogensinde
Medier
2018/06

Pine skubber tilbage sin 4. kvartal 2018 -udgivelse, mens Albamare er kyndig som nogensinde

Artikler, afhandlinger, præsentationer hævdes endda at være blevet skabt af Twirlbound til sine rigtig mange testere, og dette kun for at finde ud af, hvad der virker for Fyrretræ og hvad gør ikke.

Hvilket virker som en intelligent måde at gå videre på, i betragtning af at dette actioneventyr har fået medstifterne Marc Peyré og Matthijs van de Laar til at anvende koncepter med adaptiv AI til en meget ikke-hardcore åben verden.

Det, der formentlig gør fyrreskovene i Albamare helt anderledes, udover det faktum, at mennesker endnu ikke har nået toppen af ​​fødekæden, er, at dette har givet resten af ​​dens indbyggere mulighed for at avancere i intellekt, sprog og kultur.

Når eksistensen af ​​en næsten irrelevant stamme af mennesker bringes ud i uvished, bliver Hue, en indadvendt ung voksen, ført til at klare sin pårørende på tværs af en lineær historie med dynamiske udforskende elementer.

Dette giver grundlag for, at Hue og dig kan lære meget af Albamares mærkelige verden og Twirlbounds adaptive intelligens. Det er sikkert muligt at leve af øen, og mens du gør det ved at smede værktøjer, udstyr og teknikker, fortsætter verden med at udvikle sig uanset din indblanding.

Dette betyder magtskift, efterhånden som arter uddør, trækker sig tilbage i dvale fra Fyrretræs dynamiske dag/nat/vejr-cyklus, eller tilpasse deres interaktioner med dig baseret på neurale netværk ; aggressive spillere skal mødes med defensive skabninger og omvendt, ganske enkelt.

https://www.facebook.com/twirlbound/videos/1970361389646475/

Men alt det ovenstående er en del af en Kickstarter/Greenlight-pitch, der er langt over et år gammel, og Pine har stadig et par veje tilbage, før de er klar til udgivelse. Det er sandsynligt det vil ikke lave dens anslåede udgivelsesdato for fjerde kvartal 4, men på plussiden er indbyggerne i Albamare siden vendt målrettede handlingsplanlæggere.

Hvad dette giver mulighed for er roller, som hver organisme vil tage op i deres stammer på deres høvdings kommando, opfylde og endda planlægge deres rutiner for dagen. Dette vil kunne observeres af spillere og er nu fuldt funktionelt på tværs af Pines simulering alfa, med en meget reel infrastruktur og økonomi også implementeret på tværs af skoven.

Hue kan nu desuden svømme, spiser på farten og vil snart være i stand til at tage en lur/piske blandinger op for at opretholde et nyligt implementeret energisystem. Verden, sidemissioner og hovedplottet fortsætter i mellemtiden med at vokse tæt med nye arter, elementer og rekvisitter.

En større meddelelse er også blevet antydet for de nuværende/følgende måneder; komme følge med.

Andre medier