Hvordan var artiklen?

1549520cookie-tjekObjekter i rummet Guide: Kom godt i gang og tjen penge
Guides
2018/06

Objekter i rummet Guide: Kom godt i gang og tjen penge

505 Games og Flat Earth Games er udgivet Objekter i rummet til pc via Steam Early Access og GOG. Hvis du leder efter en start- og pengeguide til rumstrategi-sim, vil denne grundlæggende guide forhåbentlig være nyttig.

Denne guide har til formål at hjælpe nytilkomne så hurtigt som muligt på en effektiv måde. Med det sagt, når du først har en konstant strøm af kontanter, der kommer ind, kan du købe eller gøre hvad som helst. Men for det første, og med al respekt, blev denne guide muliggjort takket være Steam-bruger Leonard McCoy.

Video Guide

Videoen nedenfor af Razors Edge skal hjælpe dig, hvis du har brug for et visuelt kig på, hvad Objects in Space har at tilbyde brugergrænseflade og kontrolmæssigt:

Få maksimalt lastrum

Først og fremmest, hvis du ikke har spillet tutorial om Objekter i rummet, bør du starte et nyt spil med selvstudiet aktiveret. For det andet bør følgende forslag i denne guide følges i kronologisk rækkefølge efter start af et nyt spil.

Det betyder, at du skal fuldføre dialogsegmentet med Leslie Garbut. Gå til Shipbroker Terminal og byt dit nuværende skib ind med et Ceres Class-skib. Og senere gå til Mechanixx Repair Terminal og klik på "Pods" og køb otte af dem. På dette tidspunkt opgrader hver pod med "Temp" og "Shield" med dine ekstra midler, så du kan holde mere last.

Få et anstændigt Jump Drive

Dernæst skal du ved Mechanixx Repair Terminal gå til hovedmenuen og gå til "Moduler", og sørg for, at "Sælg Mode" ikke er slået til. Herfra kan du kontrollere, hvilken slags Jump Drives, der er til salg, ved at søge efter "Jump Drive" med et "interval" af "medium".

Efter at have købt et anstændigt Jump Drive, skal du gå til Commerce Link Terminal og klikke på "Lån" og tage så mange, som du kan. Dette skulle svare til 7k eller højere.

Herfra, gå tilbage for at tale med Garbut, som vil give dig din første handelskontrakt. På Commerce Link Terminal skal du klikke på "Kontrakter" og acceptere så mange kontrakter, der fører dig i en enkelt retning.

Handel

Sørg for at tjekke hver station for nye licenser til køb på Commerce Link Terminal under "Licenser". Jo flere handelslicenser du har, jo flere udbudte handelskontrakter vil dukke op. Derudover, jo længere destination du har for at levere varerne, jo mere rentabel/farlig vil handelsruten være.

Tag så mange kontrakter til et enkelt handelsforpost/stjernesystem, som dit lastrum tillader. Dette er for at maksimere din fortjeneste og samtidig holde den tid brugt på at rejse mellem stationer lav.

Sørg desuden for at tjekke Commerce Link-terminalen for eventuelle passagerer, der kan hentes/afleveres i den næste havn.

Herfra skal du sørge for at bruge dobbelt så lang tid for at få et godt jump drive.

Få dine første opgraderinger

Apropos at få et godt Jump Drive, så sørg for at få et ASAP. Nu hvor du begiver dig ud i mere farlige områder, betyder det, at lønnen bliver højere. Du har dog brug for et bedre batteri - dette giver dig mulighed for at blive i EmCon-tilstand længere eller forblive uopdaget. En god sensorsuite — som registrerer potentielle trusler på forhånd. Og til sidst en Solar Wing - der fungerer som en backup-generator.

Ulovlige kontrakter og tips

Dernæst bliver du nødt til at indgå godt betalende ulovlige kontrakter.

Mens du laver lyssky forretninger, skal du sørge for at slukke din IFF på dit skib for at undgå at sende identifikationssignaler til alle i det givne område - markerer dig som et gult spørgsmålstegn på nogens radar.

Et tip til at holde fast i er efter du har lavet et hyperspring, sørg for at din IFF er slukket, da den altid tænder efter hvert hop.

Hvis myndighedsskibe scanner dit fartøj, og du ikke har din IFF på, vil du blive idømt en bøde (et lille beløb). Hvis du ikke har noget smuglergods om bord, så tænd hurtigt for din IFF for at undgå en bøde.

Ud over ovenstående skal du undgå myndigheder og altid betale dine bøder på den næste station - selvom det ikke burde skade dig nu givet din pæne sum af midler.

Til sidst skal du holde dig skjult inde i "blå tåger" så ofte du kan for at undgå at blive opdaget. Undgå dog asteroidebælter - da de kan forårsage skade - såvel som røde eller lilla tåger.

Og det er dybest set det til denne guide. Hvis du har fulgt ovenstående, burde du have en god idé om, hvordan dette spil udspiller sig. Objekter i rummet er ude lige nu til PC via Steam tidlig adgang og GOG.com.

Andre vejledninger