Hvordan var artiklen?

1547570cookie-tjekNioh 2-instruktør Fumihiko Yasuda taler om karaktertilpasning og Yokai
Medier
2018/06

Nioh 2-instruktør Fumihiko Yasuda taler om karaktertilpasning og Yokai

Koei Tecmo og Team Ninja tog et interview op under PlayStation eller Sonys pressekonference for detaljer Nioh 2. Ifølge direktøren for det kommende spil, Fumihiko Yasuda, lærer vi det Nioh 2 vil have et karakterskabelsessystem, evnen til at bruge Yokai-kræfter og mere.

Det ligner udgiveren og udvikleren af Nioh og Nioh 2 forsøge at gøre sidstnævnte spil bedre end førstnævnte. Selvom vi ikke kan fortælle hvordan Nioh 2 vil spille fra i dette øjeblik, et par ord fra instruktøren giver nogle oplysninger om, hvad man kan forvente herfra.

Ifølge Yasuda, som følgende ord blev uddraget fra interviewet via YouTubes transskription, bemærker han:

"Så mit mål for denne Nioh 2 vil være en ordentlig udvikling, en naturlig udvikling, ikke en dramatisk ændring, ikke åbenlyst forringelse, men hvad er - fordi i den første titel, selvom vi var meget tilfredse med, hvordan den blev modtaget, men der var ting, vi ikke kunne nå på samme tid. Jeg vil gerne styrke det, vi gjorde godt, og samtidig fikse nogle af de problemer, som ikke kunne klares i tide. Så ja, det er det, jeg kan lide at se ske i Nioh 2."

Desuden flyttede samtalen over til Yokai, og hvordan spillere vil være i stand til at opleve forskellige fjender og kamptyper i Nioh 2:

“Spillerne kan sikkert fortælle, at den næste hovedperson faktisk besidder yokais kraft. Vi har set samurai-versus-yokai og samurai-versus-samurai før, men denne gang vil vi også have yokai-versus-samurai og yokai-versus-yokai, så du vil kunne mærke nogle af yokai-færdighederne og -bevægelserne, som burde bringe handlingssystemet til næste niveau."

Det sidste interessante fra interviewet, der indeholdt Yasuda, fremhæver karaktertilpasning. Du kan læse mere om, hvad Nioh 2 skal have lige her:

"Vi lavede to demoer, før den første Nioh blev lanceret, og vi er virkelig taknemmelige for al feedback fra vores fans. Men når det er sagt, efter spillets lancering, var en af ​​de største anmodninger, vi havde, karakterskabelse. Og det er noget, vi vil implementere i Nioh 2. Spillere vil helt sikkert være i stand til at tilpasse alle detaljer, inklusive køn og race.”

Lige nu er det uklart, om Koei Tecmo og Team Ninja vil holde med Nioh 2 være på PS4, eller om de med tiden vil bringe spillet til andre platforme i fremtiden? Da den pågældende titel ikke er ude endnu, kan du se hele interviewet nedenfor og spille detektiv for at finde interessante detaljer om den næste aflevering.

Andre medier