Hvordan var artiklen?

1549390cookie-tjekNintendo Switch-brugere Perma-forbudt fra onlinespil for at bruge piratkopieret software
Nyheder
2018/06

Nintendo Switch-brugere Perma-forbudt fra onlinespil for at bruge piratkopieret software

Nintendo Switch-backup-, homebrew- og piratkopieringsscenen eksploderer, efter at konsollen blev hacket tidligere på året. Nogle spillere har allerede formået at installere versioner af Linux på deres Switch-enheder og er begyndt at bruge systemet til en masse hjemmebryggede applikationer. Andre har dog forsøgt at lave sikkerhedskopier af spil samt forsøge at piratkopiere spil og spille dem gennem hackede Switch-enheder. Mens nogle af spillene kan spilles gennem hackede Switch-enheder, og du kan spille dem online, bliver nogle af de brugere, der har forsøgt at spille piratkopier eller sikkerhedskopier af Switch-spil via Nintendo Network, forbudt.

Tilbage i maj 2018 Nintendo Life rapporterede oprindeligt, at dem med hackede konsoller blev forbudt af Nintendo, og modtog en fejlmeddelelse, hvis de forsøgte at bruge deres hackede konsol til onlinespil.

Den 21. juni 2018 IGN rapporterer, at Nintendo har optrappet deres spil, og nu forbyder de permanent nogle brugere at bruge Nintendo Network, hvis de bliver opdaget som bruger piratkopieret software.

Det startede med et tweet og eskalerede derfra.

Officielle Nintendo Switch-vogne har certificeringsidentifikatorer, og når spillet går online, kører Nintendo en kontrol for at sikre, at softwarecertifikatet ikke er duplikeret eller piratkopieret.

YouTuber Spawn Wave gik lidt videre for at undersøge påstanden om, at selve spilvognen vil blive forbudt, og opdagede, at hvis du laver et dump af et spil og forsøger at bruge dumpet online, vil den dumpede version blive forbudt, men den originale vogn vil stadig fungere.

Spawn Wave peger på GBATemp forum for brugere, der har verificeret de forskellige måder, hvorpå brugere bliver forbudt for at gå online med spil, der ikke køres fra den originale vogn.

Så grundlæggende, hvis du hackede din Switch, dumpede dine spil, og du kører kopierede spil på din hackede Switch, skal du sørge for at undgå at gå online eller spille dem online, ellers kan du blive ramt af et permanent forbud.

Andre nyheder