Hvordan var artiklen?

1547440cookie-tjekNeo-London's Only Hope er en halvt beruset vagttjeneste
Medier
2018/06

Neo-London's Only Hope er en halvt beruset vagttjeneste

Et øjeblik troede jeg, at jeg var på en Metal Gear Solid 2: Frihedssoner Codec-opkald; 1:19 på den officielle trailer nærmest kastede mig ud i en anden tangent endda.

De Kojima-lignende grublerier af en verden efterladt på trods af sin intro, dette er Vagttjeneste. På den ene side er der deltids fuld og trekvart dværg Tondbert, Guard to the Castle of Wrinklewood i en forudsagt æra, hvor en vis prinsesse Theremin bliver kidnappet af en hætteklædt fremmed.

På den anden side har vi smarte 2074 Neo-London og agent Starborn, generalløjtnant i en modstandsgruppe, der beskæftiger sig med at befri planeten fra en jernnæve. Den nævnte knytnæve tilhører ganske vist en udødelighedens mand, og hvordan dette hænger sammen med den historiske sag om en forsvundet prinsesse, skal du opdage.

På klassisk LucasArts/Sierra-manér. Eventuelt med et par hentydninger til The Terminator, eller måske er det bare mig, der går på en tangent igen. I hvert fald mens jeg beskriver Vagttjeneste Fortællingen om dobbelte epoker som ikke for sarte sjæle, Sick Chicken Studios indrømmer, at Wrinklewood er det perfekte tilflugtssted for dem, der søger den stille, tilfredsstillende livsstil.

Verdens åbne, byder på gigantiske rynkeorme og er blevet udformet med noget passende pixel-trolldom. I sin iver efter at bevare sin old-school æstetik synes der dog ikke at være nogen kompromiser i spildesignafdelingen - opgørelser og logiske gåder siges at være intuitive, mens et quest-tracking-system holder dig på tæerne.

Særligt praktisk, når du hopper frem og tilbage i tiden. Jeg synes også, at det lille, jeg har hørt om stemmeskuespillet og dets soundtrack, er af grundig kvalitet, hvilket alt i alt giver et pænt point n' click eventyr med britisk humor og Hollywood-lignende ambitioner.

Vagtafgift er blevet opført som Kommer snart til Damp, selvom en udgivelse i år stadig er meget sandsynlig på trods af verserende et par finpudsninger. Uanset hvad, nogle af sine 300+ Kickstarter bagmænd vil få adgang til Act One forudgående udgivelse og hey - læg mærke til, hvordan spillet ser ud til at have været poleret en del siden 2017?

https://www.facebook.com/sickchickenstudios/photos/a.259838057745398.1073741828.250302092032328/487272115001990/?type=3&theater

Du kan følge med link., eller endda lærer hvordan det er at sige sit daglige job op på fuld tid Vagttjeneste.

Andre medier