Hvordan var artiklen?

1549780cookie-tjekMyst Complete Saga nu tilgængelig på GOG.com
Nyheder
2018/06

Myst Complete Saga nu tilgængelig på GOG.com

den komplette Myst saga er i øjeblikket tilgængelig på GOG.com efter at have gennemgået en succesfuld crowdfunding-kampagne for at bringe Myst. 25-års jubilæums-samlerudgave tilbage for nutidens generation af gamere.

Du kan købe det hele Myst saga lige nu til $49.95 over på GOG.com butiksside.

I løbet af den første uges tilgængelighed kan du få hele pakken til op til 59% rabat på normalprisen. Så du betaler kun $20.15 for i alt fem spil.

Separat kan hvert af spillene købes for alt mellem $5.99 og $17.99. Den dyreste er Real Myst Masterpiece Edition, som er $17.99 og er den opgraderede og remasterede version af realMyst med forbedret grafik, renset kode og bedre finjustering, så det er den bedst kørende og flotteste version af Myst tilgængelige.

Ligegyldigt hvilken version af spillet du får, er der en række bonusgenstande, der leveres digitalt pakket ind i købet, inklusive hver af spillenes manualer, der er digitalt genskabt til din gennemlæsning, og i nogle tilfælde det fulde soundtrack, skrivebordsbaggrunde og bagved -scenerne fremstilling af videoer.

Selvfølgelig er hvert eneste af spillene DRM-fri, så du behøver ikke at bekymre dig om, at nogen af ​​den irriterende Denuvo anti-manipulationssoftware eller SecuROM ødelægger din spiloplevelse, mens du spilder timer efter timer med at prøve. at få spillet til at køre, mens DRM ødelægger din fritid, ligesom illegale immigranter ødelægger de konservatives liv.

Du kan få fat i separate kopier af Myst lige nu, eller du kan få det hele Myst saga i samlingspakken ved at trykke på GOG.com. Men husk, at rabatten for hvert af spillene – lige fra 50 % rabat op til 65 % rabat – kun vil være tilgængelig i løbet af den første uges tilgængelighed. Så hvis du havde planer om at få spillene, ville det sandsynligvis være et godt tidspunkt nu, mens de er nedsat med mere end det halve.

Andre nyheder