Hvordan var artiklen?

1548860cookie-tjekMutant Year Zero: Road To Eden Deluxe Edition leveres med digital pen-og-papir RPG-bog
Medier
2018/06

Mutant Year Zero: Road To Eden Deluxe Edition leveres med digital pen-og-papir RPG-bog

Det meddelte det norske studie Funcom Mutant Year Zero: Road To Eden er i øjeblikket tilgængelig for forudbestilling. Nu er det nok bedst ikke at forudbestille spillet, medmindre du er 100 % garanteret, at det er et spil, du vil tilføje til dit bibliotek, men det kommende isometriske taktiske actionspil vil være tilgængeligt i standardformat for $34.99.

En deluxe-udgave er også tilgængelig for forudbestilling for $54.99, og den indeholder en digital kopi af de originale 1980'ere Mutant Year Zero pen-og-papir RPG bog. Deluxe-udgaven vil også give dig tre dages tidlig adgang til en betaversion af spillet sammen med digitale skrivebordsbaggrunde, en digital kunstbog og et digitalt soundtrack.

Forudbestillingerne er i øjeblikket kun tilgængelige for pc-versionen af ​​spillet, men Mutant Year Zero: Vej til Eden vil også være tilgængelig til Xbox One og PlayStation 4, når den lanceres senere i år.

Den Unreal Engine-drevne taktiske tur-baserede RPG byder på en blanding af frem og tilbage pistolspil svarende til Firaxis' XCOM spil, sammen med evnen til at omgå nogle møder ved at bruge stealth kills og komme rundt i miljøerne for at undgå kamp.

Funcom har forsynet spillere med forskellige udviklerindsigtsvideoer, der fremhæver gameplayet og mekanikken, og hvordan spillere vil være i stand til at vælge og vrage, hvordan de nærmer sig at udforske niveauer og fuldføre missioner.

Mens spillet minder meget om XCOM med hensyn til kampmøder, er det meget tættere på folk som Baldur's Gate or Jagged Alliance når det kommer til at samle missioner op og krydse miljøerne.

Du vil også være i stand til at plyndre udstyr og opgradere de tre spilbare karakterer, så de kan passe til din spillestil.

Hvis du stadig er usikker på gameplayet af Mutant Year Zero: Vej til Eden, der er en 17 minutters video udgivet af DualShockers der viser nogle af kortets gennemgang, udforskning og plyndring sammen med nogle kampsegmenter.

Du kan kigge efter det historiedrevne rollespil, der lanceres til efteråret til pc, PS4 og Xbox One. Det bliver en overfyldt line-up, så forhåbentlig forsvinder den ikke i shufflen.

Du kan læse mere om Mutant Year Zero: Vej til Eden ved at besøge officiel hjemmeside.

Andre medier