Hvordan var artiklen?

1546880cookie-tjekMotoGP 18 anmeldelse: Racing med en helt ny motor
Nyheder
2018/06

MotoGP 18 anmeldelse: Racing med en helt ny motor

MotoGP 18 er værker af Milestone og er i øjeblikket ude lige nu til pc, PS4 og Xbox One, med en Switch-variant til frigivelse den 28. juni. Hvis du undrer dig over, hvad dette års motorcykelsim handler om, vil denne anmeldelse forhåbentlig hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvorvidt du skal hente den eller ej.

[Disclosure: Følgende anmeldelse blev muliggjort af en gennemgangsnøgle]

Ved opstart blev jeg mødt af flere opslag, der fortalte mig om MotoGP 18 og om jeg ville løbe en tutorial igennem. I tutorialen blev der undervist i mekanik som drejning, bremsning og så videre, som hvis du tilfældigvis er ny i serien, vil hjælpe dig med at informere dig om, hvordan det tohjulede køretøj fungerer. Hvis du er en veteran, er der ikke for meget, du skal tegne fra tutorialen - med andre ord, du kan trykke på knappen "spring over", hvis du ikke har brug for det.

Efter selvstudiet vil du blive ført til hovedmenuskærmen, hvor du kan vælge forskellige tilstande såsom karriere, hurtige tilstande, multiplayer, MotoGP eSports Championship, MotoGP ID, ryttertilpasning, indstillinger og downloadbart indhold (DLC). Herfra kan du justere indstillinger, oprette din egen rytter, forfølge topplaceringen via karrieretilstanden eller have det sjovt med tilfældige og venner online på blacktops.

MotoGP 2018 anmeldelse 2

Desuden er handlingen med at ændre kontroller og tildele taster/kontroller meget let. Det eneste, jeg har et problem med, er, når jeg bruger en controller og ikke er i stand til at binde acceleration-og-bremsen til venstre/højre tommelfingerpind i modsætning til i ældre MotoGP-spil, men det er den eneste mindre klage, jeg har i den afdeling.

Ud over ovenstående må jeg sige, at kontrollerne er meget lydhøre. Jeg har aldrig haft problemer med noget som at bremse, tage et kig bag mig, accelerere eller trykke på andre knapper for at overhale modparter på banen.

Med hensyn til lyd, MotoGP 18 har meget tydelige motorcykel lydeffekter, især når gearene skifter eller kan lide rpm lydene. Det er klart, at der er forskel på lyden, når man sammenligner MotoGP 17 til MotoGP 18, men jeg føler, at i denne afdeling (lyden) er til debat, hvilken version der lyder bedre. Men alt i alt er lyden ikke noget, der forringer spillet i nogen form eller form.

MotoGP 2018 anmeldelse 3

Endvidere MotoGP har en ny spilmotor, som tilfældigvis er den populære Unreal Engine 4. Motorkontakten har dog frembragt en fangst. I stedet for at køre med 60 fps på konsoller (PS4 og Xbox One) som MotoGP 17, denne iteration kører kun ved 30fps, hvilket er en stor nederlag for mig.

Apropos en ny motor, så er grafikken i dette års spil blevet forbedret i løbet af den sidste iteration. Jordrefleksion, når det er vådt, er en ting, og belysningen ser mørkere ud, men visuelt er spillet skarpere sammenlignet med sidste års titel. Selvom spillet ikke er det smukkeste spil på spilmarkedet, er det et meget flottere spil, når MotoGP 17 træder ind i billedet.

Tag et kig på spilmekanikken, MotoGP 18 har en masse omskiftere og hjælpeassistenter til nytilkomne for at få en fornemmelse af spillet/serien, samtidig med at de tilbyder flere muligheder for hardcore gearhoveder til at trække sig ned og ændre forskellige ting som elektronik, gearindstillinger, bremser, affjedring og så videre for at få mest muligt ud af deres cykel(r).

Med andre ord føler jeg, at gameplay-mekanikken er for gamere, der kan lide racersims og motorcykler, for at mestre alle 19 baner, men ikke for dem, der ikke er så glade for den nævnte genre af spil.

Hvis du spekulerer på, om dette spil har split-screen eller sofa-co-op, vil du blive skuffet over at vide, at dette spil kommer uden nævnte funktion. Desuden kan indlæsningstiderne til tider være lidt lange, hvilket er noget du bør huske på.

MotoGP 2018 anmeldelse 4

Jeg er nødt til at nævne, at 2017 MotoGP eSport Championship vender tilbage for år 2018, da Milestone udvider denne funktion i stor stil. Der er en udvidelse af kvalifikationerne, som bliver til en live semifinale-begivenhed med 12 spillere i Misano World Circuit Marco Simoncelli før den store finale i Valencia, hvor BMW M240i Coupe står som den store præmie.

Med på dette års eSport-scene kommer Moto GP ID-profilen, der tilbyder et overblik over dine karrierepræstationer, som du og andre kan se på, så hvis du vil prale eller informere andre om din statistik, ved du nu, hvor du skal hen.

Endelig er dette spil ikke for folk, der ikke er til motorcykler, men det vil jeg sige MotoGP 18 er for dem, der har en interesse i racertitler. Med det sagt, hvis du ejer MotoGP 17, er det bedst at vente med at tage denne iteration op, medmindre du er virkelig hård til endnu et Milestone-spil. Det betyder MotoGP 18 er ikke et must-køb på dag ét, men et spil, som du bør prøve, hvis du nogensinde falder over en god handel eller får chancen for at demo det.

MotoGP 18 er i øjeblikket tilgængelig til afhentning til pc, PS4 og Xbox One, mens Switch-versionen er planlagt til en udgivelse den 28. juni.

TryIt2

Andre nyheder