Hvordan var artiklen?

1546500cookie-tjekMotoGP 18 nu tilgængelig til pc, PS4, Xbox One, ankommer 28. juni til switch
Medier
2018/06

MotoGP 18 nu tilgængelig til pc, PS4, Xbox One, ankommer 28. juni til switch

Det meddelte det italienske spiludviklingsstudie, Milestone MotoGP 18 er i øjeblikket tilgængelig til Xbox One, PS4 og pc for $49.99. Spillet vil også være tilgængeligt i slutningen af ​​måneden den 28. juni til Nintendo Switch for $49.99 også.

Spillet har en fuld karrieretilstand med 19 officielle baner inklusive det nye Buriram International Circuit i Thailand. Hvert eneste spor er blevet trofast repræsenteret i spillet via 1:1-skala takket være den nye drone-laserscanningsteknik, som Milestone brugte for at fange topografien og layoutet af hvert eneste spor, præcis som det ser ud i det virkelige liv.

Den store del ved det er, at 3D-laserscanning tilbyder udviklere en billigere og mere pålidelig måde at fange data fra virkelige lokationer i modsætning til at stole på at sende fotografer ud til en lokation, tage tusindvis af referencebilleder og derefter have et team af kunstnere forsøger omhyggeligt at genskabe disse steder i motoren.

Milestone har også anvendt 3D-scanning på ryttere og cykler, og har endda fanget rytternes ansigter for allerførste gang i serien. Du kan se, hvordan det hele hang sammen med lanceringstraileren til MotoGP 18 nedenfor.

En ting, du måske har bemærket i traileren, er, at motorcyklerne ser ud til at bevæge sig, svaje, læne sig og accelerere på alle nye måder. Det er fordi Milestone rensede og omarbejdede fysikmotoren fra bunden, der bedre afspejler og fanger den virkelige aerodynamik og håndtering af cyklerne.

Spillet ser faktisk ret solidt ud. Jeg er mest nysgerrig efter, hvor godt spillet kører på Nintendo Switch, fordi det er en kæmpe ændring at gå fra at spille på tv'et ved 900p eller 1080p og skalere det ned til 720p på den lille bærbare skærm og forsøge at bevare de 60fps, som spillere er. plejede. Jeg forestiller mig, at de vil fjerne skyggerne og reducere opløsningen og skyggerne måske? Jeg formoder, at vi finder ud af det, når Digital Foundry får fingrene i det.

I hvert fald har spillet et nyt skalerbart skadesystem sammen med det nye MotoGP eSport Championship, der indeholder flere udfordringer og muligheder for at vinde på tværs af PS4, Xbox One eller pc.

eSport Championship finder sted den 18. juli og byder på otte online udfordringer og to semifinale live-begivenheder, der fører op til de store finale i november.

Du kan få fat i en kopi af spillet lige nu eller besøge officiel hjemmeside at lære mere.

Andre medier