Hvordan var artiklen?

1549620cookie-tjekMetro: Exodus Executive Producer Talks Åbningstone og Side Quests
Nyheder
2018/06

Metro: Exodus Executive Producer Talks Åbningstone og Side Quests

Deep Silver og 4A Games har Metro: Exodus planlagt til at blive lanceret den 22. februar 2018, og selvom det er et stykke vej væk, har den udøvende producer, Jon Bloch, ingen problemer med at tale om spillets begyndende tone og side-quests. Metro: Exodus udkommer på pc, PS4 og Xbox One.

Hvis du har fulgt med Metro: Exodus du ved sikkert, at spillet vælger en mere åben oplevelse sammenlignet med de tidligere afleveringer i serien. Men vidste du, at spillets begyndelsestone vil starte mere håbefuldt end de andre? Og det lader til at Exodus vil heller ikke have hente-quests.

Ifølge publikationen websted Newsweek, som udgav et interview med Bloch, erfarer vi, at tonen bliver lettere i starten af Exodus, der portrætterer en følelse af håb, da den udøvende producent blev spurgt, om historien vil være mere "håbefuld":

"Jeg vil ikke kommentere for meget på historier, der kan give ting væk, men helt sikkert i begyndelsen er der potentielt mere håb. De sidste to kampe var ret dystre. Helt sikkert ideen om, at Artyom, hovedpersonen, har tænkt, at der må være noget derude, og så er tanken om, at han finder ud af det. Der er alle disse muligheder, så begyndelsen af ​​spillet har mere håb, end de andre spil sandsynligvis gjorde."

Et spørgsmål, der forbliver ubesvaret, er, hvor hurtigt vil det blive knust?

Desuden ville hjemmesiden gerne vide hvordan Exodus tvinger spillere til at udforske den nye rummelige verden uden sideopgaver, og hvad er der for at lokke folk, der vandrer væk. Blochs svar er nedenfor:

"Noget af det er balancen mellem at skilte ting, som din hovedmission og dine vigtigste missioner, som du skal udføre, og også potentielt afmærkning af ting, der er uden for den slagne vej, som vartegn, der ser interessante ud på afstand, og du vil gå på opdagelse . Nogle af de overlevelses-horror-elementer i spillet, søger efter ressourcer og den slags. Hvis du mangler ressourcer, vil du gå ind i et område, du ikke har været i endnu, for at se, om der er ting, du har brug for.

 

Der er ting, du kan finde i miljøet, eller folk, du kan tale med, som måske vil antyde ting, du kan finde et andet sted. Når du kigger gennem kikkerten, og du ser på noget særligt i det fjerne, du ikke har været i endnu, så vil du sætte et lille mærke på dit kort, du kan gå tilbage og tjekke ud. Så der er forskellige måder at gøre det på uden at sige, "hey, vi har brug for 10 kaninskind, gå derover, det er her kaninerne hænger ud og dræber mig 10." Nogen kan sige noget passivt, der er interessant om et bestemt område. Eller hvis du hjælper nogen, kan de give dig en nøgle, der åbner en dør et andet sted. Han sender dig ikke til at gøre det, det er valgfrit, men det er incitament. Det er dog ikke dine typiske apportopgaver, vi ønskede ikke at lave den slags ting. Det føles virkelig gamey for os."

Desværre ved vi kun, hvordan 4A Games udfører alt ovenstående, enten når en ny gameplay-trailer falder eller selve spillet. I mellemtiden kan du læse hele interviewet Newsweek ramte Bloch ved at trykke på det givne link.

Endelig Metro: Exodus udkommer tidligt i 2019 til pc, PS4 og Xbox One.

Andre nyheder