Hvordan var artiklen?

1548820cookie-tjekMetal Reborn, historiedrevet ikke-lineær FPS går til IndieGoGo i juli
Medier
2018/06

Metal Reborn, historiedrevet ikke-lineær FPS går til IndieGoGo i juli

Det argentinske udviklingstøj, IO Game Studio, har en ny titel i værker kaldet Metal Genfødt. Det er et historiedrevet førstepersonsskydespil, der foregår i en åben verden med ikke-lineært gameplay. Historien centrerer sig omkring Jorden, der bliver overrendt af en gammel alien race kendt som SARN, som ødelægger verdener og udsletter deres indbyggere. Spillerne påtager sig rollen som en flådepilot ved navn Demian, som bliver leder af en modstandskoalition i et forsøg på at kæmpe tilbage mod SARN.

Metal Reborn foregår i et åbent miljø med 30 forskellige missioner, NPC'er, du kan interagere med, en række standardiserede og sci-fi våben, sammen med muligheden for at rejse på tværs af tre forskellige biomer med udendørs områder og indendørs faciliteter til at udforske.

En teaser trailer blev udgivet tilbage i foråret, som du kan se nedenfor.

Våbnene vil spænde fra nærkampe, til futuristiske til militære varianter, hvilket giver dig en række valgmuligheder i, hvordan du udrydder fjenderne.

Der er også køretøjer til rådighed til brug, herunder kampvogne og helikoptere.

På en måde lyder det som en indie-version af Crysis. Der er helt sikkert mange ligheder i hvordan spillet præsenteres og det generelle plot, samt nogle af designs. Det er ikke en dårlig ting, da vi ikke rigtig får spil som Crysis længere, der faktisk tilskynder spillere til at bruge ikke-lineær gameplay-mekanik til at fuldføre missioner eller udforske verden, undtagen måske Far Cry… men disse spil er de mest steriliserede first-person shooters på markedet.

Modsatte af Crysis, Metal Reborn bliver bygget oven på Unreal Engine og ikke CryEngine. Holdet gør brug af nogle af de mere avancerede UE4-funktioner, såsom fysisk baseret gengivelse for lysudsendelser, sammen med fotometri til lysstøbning for at give miljøerne et mere realiseret og naturligt udseende til udendørsarealerne.

Metal Reborn er planlagt til at gå ind i en IndieGoGo crowdfunding fase i juli, og du kan holde styr på udviklingen af ​​spillet ved at besøge Facebook-side.

Andre medier