Hvordan var artiklen?

1549590cookie-tjekMark Darrah forklarer sit syn på Mass Effect: Andromeda og dens ydeevne
Nyheder
2018/06

Mark Darrah forklarer sit syn på Mass Effect: Andromeda og dens ydeevne

Mass Effect: Andromeda har haft en masse problemer i, at selv BioWares Executive Producer af Anthem og dragon Age, Mark Darrah, måtte indrømme det i en stribe tweets. Han tog det dog et skridt videre, og selvom han hævder, at han vil fortryde det, giver han sit syn på spillet og dets overordnede præstation.

Fra at hyre cosplayere til at lave ansigtsanimationerne til at have en stump racistisk design gameplayet, den negative presse for spillet ramte hårdere end et knaldvåben, og selv da Mass Effect: Andromeda var og er stadig plaget af problemer. Og nu er det officielt blevet bekræftet af Darrah, at spillet er "dybt mangelfuldt."

Det er rigtigt, spillet, der har Quarian Ark Story, fortsatte gennem en bog ved navn Mass Effect Andromeda: Udslettelse, (som havde en ETA af 26. juni) har Darrahs ord truende over sig lige nu.

Her er det første tweet han skrev:

Darrah fortsætter og forsøger at bringe spil som f.eks Nioh, Horizon, Zelda, og Nier ind i blandingen, når vi alle ved, at de spil ikke bidrog til MIG: A'er dårlige animationer, dialog, fejl og så videre:

Darrah fortsatte på sit tanketog tweeted:

Efter at have talt om anmeldelsesresultater, går han videre til salg, industrien og hvordan virksomheder ikke kan kontrollere, hvornår andre spil lanceres, og forsøger at tilføje flere variabler til EA og BioWares dårligt sælgende spil der er Mass Effect: Andromeda:

Nå, spillet, der vakte kontroverser, før det udkom, da det udkom, efter det blev udgivet, efter patches efter lanceringen, og så nogle indtil dette øjeblik, inklusive bogen, der fortsætter Quarian Ark-historien - jeg er sikker på, at vi' vil høre, at andre ting bidrog til Mass Effect: Andromedas problemer i den nærmeste fremtid i stedet for at høre, at EA og BioWare har knoklet.

I mellemtiden kan du dog se den skønhed, der er værker af Kragekat lige her, som viser talentet på holdet bag spillet, og hvordan hårdt arbejde ser ud:

Andre nyheder