Hvordan var artiklen?

1549740cookie-tjekMandy ser ud til at være den mest skandaløse, badass, fantastiske Nicholas Cage-film endnu
Underholdning
2018/06

Mandy ser ud til at være den mest skandaløse, badass, fantastiske Nicholas Cage-film endnu

Nicholas Cage har lavet nogle rigtige stinkers i sin tid, såvel som nogle rigtige bizarre svirp, som f.eks. Bringing the Dead, Raising Arizona, og Mor far. Så jeg var ikke sikker på, hvad jeg skulle forvente, da jeg åbnede traileren til Panos Cosmatos' nervøs surrealistiske, fantasifyldte, gyser-gore-fest, men thumbnailet til traileren forberedte mig absolut ikke på den slags demente stortalenhed, dvs. Mandy.

Jeg er ikke engang sikker på, hvordan jeg skal beskrive denne film; det er ligesom hvis Evil Dead og Hellraiser adopteret en dæmon gyder fra et børnehjem løb forbi The Void og Antichrist, og så voksede det op til at blive Mandy.

Selv den beskrivelse alene vil ikke forberede dig på det sindsforvirrende visuelle overfald, som traileren vil ramme dig som en slags filmisk åg af grotesk eufori. Du vil opleve, at du jubler og skriger på samme tid i et orgie af neonfarver og usigeligt frisk vold.

Så lad os prøve at pakke noget af dette vanvid ud.

XYZ Films og UMedia har sammen med Piccadilly Pictures og Son Capital besluttet at give filmgængere noget helt uden for kæden her.

Jeg aner ikke, om der er nogen troværdighed over for filmkritikerne, der er citeret i traileren, som tog et kig på denne bizarre sammenlægning af, hvordan et Emily Dickinson-digt kunne se ud, hvis det blev taget med til en rave-fest, der var vært for en Molly-hocked Satan, men Jeg kan ikke benægte, hvad jeg selv har set, og det, jeg selv har set i den ovenstående trailer, så fascinerende ud.

Mandy - Doomens økse

Så dybest set begynder en eller anden kultleder derude at begære Nicholas Cages kvinde og beslutter sig for at tage hende for sig selv og torturerer Nicholas Cage i processen. Cage formår at overleve torturen og laver sit hævnplot efter at have smedet en af ​​de mest onde økser, jeg nogensinde har set mine øjne.

Ja, dette er i bund og grund plottet Wraith hvis det var en to timers musikvideo af neon-gennemblødt black metal. Den minder også meget om Cages anden overnaturlige actionthriller, Drive Angry.

Mandy - Hell Riders

Men i stedet for at være en drive-in stil schlock-fest fra en svunden æra, besluttede Cosmatos at blande surrealistiske billeder med et overnaturligt twist til den typiske hævnfortællings-undergenre.

Jeg ved ikke om Mandy bliver godt eller ej, men hot dang var den trailer fantastisk. Det er bestemt noget, enhver Nicholas Cage-fan bør holde øje med, og hvis du er til off-beat action-horror-film som Hotel Inferno, Træk ikke vejret, eller Joe Begos' Næsten menneskelig or Mind's Eye, vil du sikkert også gerne holde øje med Mandy.

Mandy (2018)

Du kan lede efter den blodvåde surrealisme af Mandy udgives til september i USA og i oktober internationalt.

Anden underholdning