Hvordan var artiklen?

1548480cookie-tjekLovecraft's Untold Stories får ny kampmekaniker forud for udgivelsen
Medier
2018/06

Lovecraft's Untold Stories får ny kampmekaniker forud for udgivelsen

Blini Games er klar til at udgive Lovecrafts ufortalte historier i denne uge, og mens pc-spillet kun er et par dage ude af offentligt forbrug via Steam Early Access, udgav udviklerne en opdatering, der angiver, at kampsystemet er blevet efterset med en ny skydemekaniker.

Jeg kender ordene "overhaling" før udgivelsen af ​​et spil formentlig tegner problemer, ikke? Nå, på nuværende tidspunkt er det uklart, om overhalingen skete for nylig eller for et stykke tid tilbage, men spillet viser nu "en 4-akset skydemekaniker" i stedet for dets ældre 2-akse opsætning.

Når vi taler om nye ting, er det næste "våben", der tilføjes til spillet, molotovcocktail. Selvfølgelig kommer dette også forud for sin officielle Early Access-debut:

d38dc04cead5e142bb6a14da523b2e96b25ebaa3

Forhåbentlig bider indie-udviklerne ikke mere fra sig, end de kan tygge og lande sig selv i varmt vand med uendelige opdateringer, der potentielt kan bryde spillet eller udskyde det fra dets lanceringsdato den 22. juni.

Desuden lærer vi også fra en anden opdatering relateret til spillet, at to fjender vil komme i form af et flyvende svampelignende væsen og en blækspruttelignende enhed. Førstnævnte er den hurtige Mi-Go, svampene fra Yuggoth, mens sidstnævnte kraft er den stærke, omfangsrige Star Spawn, som siges at være afkom af Cthulhu.

Pointen bag udviklerne, der deler denne information om Lovecraft er utrolige historier til fans via Steams opdateringssektion står som en salgsfremmende kampagne for at styrke opmærksomheden, før spillet dropper den 22. juni.

Det bliver interessant at se, hvordan dette spil vil præstere, og om det blot bliver endnu et slyngelagtigt indiespil med en H.P. Lovecraftian drejer sig om det, eller om det vil adskille sig selv fra strømmen af ​​andre spil med det nævnte indhold med sine egne fordele? Tiden vil helt sikkert vise med denne, når vi nærmer os dens udgivelse. I mellemtiden kan du slå op første eller anden opdatere indlæg eller dens Steam tidlig adgang side for mere info.

Andre medier