Hvordan var artiklen?

1549140cookie-tjekLovecrafts ufortalte historier forsinket til 28. juni
Medier
2018/06

Lovecrafts ufortalte historier forsinket til 28. juni

Forståelsen af ​​den mægtige forsinkelse har slået til igen, bortset fra at denne gang ikke er så lang, en uge for at være præcis, og dens offer sker med Blini Games' Lovecrafts ufortalte historier. Det pågældende spil udkommer nu til PC via Steam Early Access den 28. juni.

Det kommende Lovecraftian-spil, der faktureres til en pc via Steam-udgivelse, er blevet forsinket. Det betyder, at hvis du vil udforske handlingen med at bekæmpe sekter og uhyggelige monstre, og du ikke er træt af den slyngelagtige genre, vil de sædvanlige ting som at forbedre dine færdigheder, våben og udstyr stadig være uden for rækkevidde.

Ud over de ovenstående funktioner, der findes i gyserspillet, vil det være mere end tilstede at lede efter spor og information om de gamle og de ydre guder og løse gåder og udfordringer den 28. juni.

Det ved vi takket være et brev Blini Games udgivet på Steam, Som lyder:

"Vi har nogle nyheder at dele med jer, efterforskere. Som du ved, meddelte vi, at vi frigav Lovecraft er utrolige historier i dag. Men de ydre guder og de store gamle skal være på vagt over for, at spillet kommer ud og advarer alle om universets lurende rædsler, og snart begyndte de at planlægge at forsinke os.

 

Vi fandt tekniske problemer, som vi virkelig gerne ville løse før vi udgav spillet. Vi arbejdede så hårdt som muligt indtil sidste øjeblik, men på trods af vores bedste indsats, kunne vi ikke rette dem i tide til i dag – og vi ønsker, at spillet skal være i den bedste form for dig, selvom det er tidlig adgang".

Brevet fortsætter og lyder, at holdet gerne vil rette spillet op, så det ikke skal udgives med en række patches:

”Derfor måtte vi tage en meget svær beslutning – at udskyde udgivelsen et par dage indtil vi kan løse disse problemer, og spillet er poleret nok til, at du kan spille det. Heldigvis ved vi præcis, hvad vi skal gøre.

 

Lovecraft er utrolige historier udkommer i næste uge, den 28. juni. Vi undskylder for problemerne og tak for din tålmodighed og støtte. Vi glæder os til at lægge spillet i dine hænder og møde Mythos-skabningerne sammen med dig."

Du vil være i stand til at få fat i en kopi af dette spil i næste uge. Selvfølgelig faktureres indie-spillet til at blive sendt til pc fra dette øjeblik og vil lanceres på Steam Early Access.

I mellemtiden kan du enten gå over til Lovecraft er utrolige historier Steam side ved at bruge det givne link eller du kan se en ældre Alpha Beta Gamer.

Andre medier